„Dorel” a lovit la Severin. În timp ce se extindea rețeaua de gaze, a fost spartă țeava de apă.

Scris de
Adriana Draghici
15/06/20 - 03:06
Image

Astăzi, un „Dorel” a avariat țeava de alimentare cu apă din zona spitalului județean, în timp ce se lucra la extinderea rețelei de gaze. În timpul, în care s-a lucrat la remedierea avariei, cetățenii din zonă au avut apă, la robinete, cu presiune scăzută.

Image

„Unde sunt planurile? Nu sunt! Am lucrat și eu la apă și știu cum e: am rupt și eu cabluri și țevi.”, ne spune un cetățean.

Image

„De abia veniră la muncă și cum veniră, cum sparseră. Uite ce curge! Așa e când oamenii nu sunt calificați și nu știu ce au de făcut. Ne opresc apa. E mare avaria.”, ne spune o femeie, car locuiește în zonă.

Image

„Ei excavau și au atins conducta de apă. Acum, se va opri apa. Era normal să fi avut niște planuri. Se va rezolva, însă.”, ne spune alt cetățean.

Image

Reprezentanții SECOM au intervenit cu promptidutine, pentru remedierea avariei.

Image
Image

„A fost agățat un branșament de apă de la o spălătorie auto din nzona Spitalului Județean de Urgență. Echipele de intervenție de la societatea SECOM SA au intervenit pentru remedierea avariei. În tot acest timp, însă, locuitorii din zonă au apă cu presiune scăzută, la robinete. Important de știut este faptul că, pentru noi, nu este o intervenție majoră. Zilnic, ne confruntăm cu astfel de incidente din varii motive. Important este să intervenim la timp, pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit.”, declară purtătorul de cuvânt al societății SECOM SA, Claudia Șontea.

Image