Dotare nouă la I.P.J. Mehedinți! 13 autospeciale au ajuns în județul nostru.

Scris de
Adriana Draghici
05/10/20 - 02:10

Misiuni, în siguranță! De asta vor avea parte polițiștii mehedințeni, după ce, în dotarea IPJ, au ajuns 13 autospeciale noi. Autoturismele vor fi repartizate către structurile în care era necesară schimbarea parcului auto. Autoturismele au fost achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto, derulat de Ministerul Afacerilor Interne.

Image

„La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, 13 autospeciale - achiziționate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne – au intrat în dotarea polițiștilor. Astfel, 7 dintre acestea au fost repartizate posturilor de poliție de pe raza orașului Vânju Mare. De asemenea, autospeciale noi vor primi și polițiștii de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, luptătorii Serviciului de la Acțiuni Speciale, polițiștii din cadrul orașului Strehaia – formațiunea rutieră și polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Transporturi.”, declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag.-șef adj. ANDREEA RĂDOI.

Image

„Și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice este beneficiarul uneia dintre aceste autovehicule. În ultima perioadă, inclusiv parcul auto al serviciului nostru a fost înnoit. Din cele 6 autospeciale, pe care le avem în dotare, majoritatea sunt autovehicule noi, cu un număr redus de kilometri, ceea ce ne ușurează activitatea de zi cu zi.”, ne spune șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Mehedinți, cms.-șef  COSTIN TUICĂ.

Image

Totodată, în dotarea I.P.J. Mehedinți, au intrat și câteva body cam-uri, care vor fi repartizate către Serviciul Rutier și Serviciul de Ordine Publică.

Image