Drogat și fără permis, la volan! După ce a consumat cocaină, a plecat cu mașina.

Scris de
Adriana Draghici
04/02/21 - 09:02

Un șofer din comuna mehedințeană Gruia a fost depistat în trafic, după ce a consumat cocaină. Din cercetări, a reieșit că bărbat nu poseda nici permis de conducere.

Image

"În această seara, polițiștii Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat din localitatea Gruia, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din municipiu, fără a poseda permis de conducere. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de <<conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere>> și <<conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive>>.", declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, ag.-șef adj. Andreea Rădoi.

Image

Anul trecut, având în vedere că circulația rutieră a fost cu mult restricționată, ca urmarea măsurilor impuse de pandemie, în Mehedinți, au fost întocmite doar 14 dosare penale șoferilor care au fost descoperiți, la volan, sub infulența drogurilor sau a substanțelor psihoactive.

Image