Ion Sârbulescu s-a stins din viață.

Scris de
Adriana Draghici
07/04/21 - 10:04

Este doliu în peisajul politic al județului. Fostul senator Ion Sârbulesu s-a stins din viață,la vârsta de 70 de ani. Sârbulescu a fost primul președinte ales al Consiliului Județean FSN Mehedinți.

Image

"A murit prietenul meu și al multora din oraș, Nelu SÂRBULESCU. M-a luat prin surprindere și m-a blocat. De 30 de ani de când mă cunosc mai bine cu el, mi-au trecut prin față imagini în care ne-am intersectat mereu. Am fost consilieri municipali amândoi în mandatul 1992/1996, apoi am făcut împreună un curs intensiv pe o bursă PHARE, unde ne-am specializat în consultanți pe fonduri europene, Am înființat împreună Fundația Proimpart, am candidat și eu dar apoi și el de vreo două ori la primăria municipală, apoi el a devenit Senator, a activat în PNL mulți ani, om politic, fotbalist pasionat, a condus o vreme Finanțele publice ale jud. Mehedinți, era implicat mereu în destinele Severinului, un om iubit și la propriu dar și la figurat, a iubit frumosul material și spiritual, ce mai, un om deosebit. Revoluționar, Președintele CPUN-ului imediat după Revoluție, poet, știu întrucât i-am văzut volumul de poezii pe care nu știu de ce nu a avut curajul să-l publice. Am atâtea întâmplări cu el, încât aș putea să scriu un roman, dar pentru asta mi-ar trebui aprobarea de la scumpa lui soție. Ce poți să mai spui în asemenea circumstanțe!?  Odihnă veșnică, dragă Nelule!", transmite Dumitru Tudor pe pagina sa de socializare.

Image

"S-a dus dintre noi Nelu Sârbulescu. Un om, o viață, un destin.  Personalitate cu totul specială, unică chiar, și-a pus amprenta pe viața administrativă, politică, civică, culturală și sportivă a județului. Dar dincolo de multele funcții pe care le-a avut, efemere ca orice funcții, rămâne în amintirea noastră un Om special, deseori spectaculos, idealist, generos, încrezător în forțele proprii și în destinul său de invingator. Un adevărat lider!N-aveai cum să nu-l iubești! Drum lin, Neluțu! De acolo de sus, dintre stele, să veghezi destinul Severinului tău iubit! Condoleanțe familiei îndoliate!", transmite, la rândul său senatorul Liviu Mazilu.

 

Sursa: Facebook