Lucrările pentru reabilitarea și modernizarea DJ 607B, între localitățile Cireșu și Marga, au fost scoase la licitație

Scris de
Actual Mehedinti
07/09/20 - 06:09

A fost lansată licitația pentru achiziția de servicii de proiectare și execuție, pentru reabilitarea / modernizarea sectorului de drum județean de 5,159 km între localitățile Cireșu și Marga.

Image

„Aceasta este o nouă investiție pe care mi-am asumat-o în această zonă și, iată, suntem în fază avansată de implementare. Termenul pentru depunerea ofertelor este data de 1 octombrie și dacă lucrurile merg așa cum sunt stabilite, după această procedură, lucrările vor fi atribuite în această toamnă. Locuitorii din Cireșu au toate motivele să fie mulțumiți, după ce Consiliul Județean Mehedinți a modernizat sectorul Bunoaica - Cireșu, iar acum intră în linie dreaptă și investiția pentru acest drum! În plus, aceste drumuri oferă posibilitatea pentru dezvoltarea zonei.”, spune președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Image

Porțiunea traversează teritoriile administrative ale comunelor Cireșu (1,699km) și Godeanu (3,460km), valoarea investiției fiind de 7.978.480 lei. De-a lungul drumului se află Peștera Topolnița, a doua ca mărime, în România, cu peste 10 000 metri lungime.

Image