Mărturii cutremurătoare ale apropiaților fetei incendiate! Fratele victimei spune că fata avea o relație cu făptașul.

Scris de
Adriana Draghici
13/06/20 - 03:06

Bărbatul, care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Dîrvari, a fost dus la Parchet pentru audieri. Bărbatul făcuse închisoare, după ce a ucis patru persoane. Joia aceasta, acesta postase, pe o rețea de socializare, un mesaj în care își anunța sfârșitul, luându-și adio de la prietenii virtuali. În spatele acestui tablou sinistru, rămân apropiații fetei, care mărturisesc că tânăra ar fi avut o relație cu bărbatul proaspăt eliberat din închisoare.

Image

Când am ieșit eu din casă, soră-mea ardea, iar el fugea. Eu am fugit să o scot pe soră-mea și să arunc apă pe ea, din fântână. Am încercat să sting focul, iar el a fugit. Mi-a spus că soră-mea merită să ardă. Am luat găleata de apă și am aruncat apă pe ea. Ardea toată casa. El a venit și a dat cu benzină. Venise și cu toporul, dar l-a lăsat după pat. Obișnuia să vină la noi, pentru că era prieten cu taică-miu. Ar fi avut o relație cu soră-mea, am văzut mesaje la ea în telefon. Îi spunea că el a iubit-o și că l-a făcut să sufere. O mai amenința pe soră-mea. Ar fi avut o relație cu ea. S-au cunoscut la Severin și apoi a venit aici, în Dîrvari.”, povestește fratele fetei.

Image

Tânăra a fost dusă, în primă fază, la Secția ATI a Spitalului Județean, având arsuri de gradele III-IV, pe aproximativ 90% din corp, după care a intrat în comă. Fata va fi, ulterior, transferată la Spitalul din Craiova.

Image

„Eu am văzut când fratele fetei o stingea cu furtunul. Am sunat la 112, după ce am ajutat fratele să stingă focul. Din auzite, am aflat că ar fi omorât, până acum, patru oameni. În schimb, el se comporta respectuos, prin sat, însă nu știi ce se ascunde în spatele comportamentului fiecărui om. Nu mi se pare normal ca niște criminali să fie eliberați din penitenciar. Mai devreme sau mai târziu, repetă fapta. El muncea cu ziua, avea bani.”, spune un vecin.

Image

„Am auzit zgomot. Am văzut fata arsă în salvare. Pe el îl știam. Era un tip retras, însă venea des aici. Erau prieteni. Știam că a fost în pușcărie și că avut pedeapsă mare. Ar trebui să nu le mai dea drumul deloc criminalilor în libertate. E o nenorocire mare. Fata e arsă grav. Fața nu i se cunoaște. Nu mai are și păr. A dat, pur și simplu, cu benzină, pe ea.”, ne spune alt vecin.

Image

„Am intrat în casă, pentru că ardea tot. Bunica fetei zbiera. Am văzut fata stând pe pietroi. Era arsă toată. Nu m-am putut uita la ea: atât de rău m-am speriat. Am auzit că el venise pregătit să o omoare. Venise și cu toporul după el.”, ne povestește, încremenită de durere și de spaimă, o vecină.

Image

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cazul fiind anchetat de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Image