Masca de protecție, obligatorie în Târgul Cerneți! Oamenii au primit, astăzi, măști gratuite din partea primăriei.

Scris de
Actual Mehedinti
06/08/20 - 01:08

Începând de ieri, masca de protecție a devenit obligatoie în spațiile publice deschise aglomerate din comuna Șimian. Unul dintre locurile, în care purtarea măștii de protecție este obligatorie, este târgul Cerneți, acolo unde, în fiecare zi de joi, se adună precupeții din zonă și cumpărătorii.

Image

Astăzi, a avut loc o amplă acțiune preventivă. Oamenii au fost informați, de către oamenii legii, asupra obligativității purtării măștii în târg. Astăzi, cetățenii au primit sfaturi și au fost informați, îmsă de acum înainte, lipsa măștii, în acest spațiu, poate atrage sancțiuni. Mai mult decât atât: oamenii, care nu au avut măști asupra lor, au primit din partea autorităților locale.

Image

“Acțiune de sănătate, în folosul comunității! Astăzi, reprezentanții Secției de Poliție Șimian, împreună cu reprezentantele compartimentului Asistență Medicală Comunitară din cadrul Primăriei Comunei Șimian au desfășurat, în Târgul Cerneți, o acțiune, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, precum și instituirea obligativității purtării măștii!”, transmite primăria Șimian.

Image
Image