Măsuri fără precedent! Recomandările de circulaţie devin obligaţie. Românii (implicit mehedințenii) pot ieşi din casă doar pentru muncă şi cumpărături esenţiale.

Scris de
Adriana Draghici
Mar, 03/24/2020 - 13:44

Preşedintele Iohannis anunţat, astăzi, că se vor introduce noi restricţii de circulaţie. Ceea ce a fost, până acum, o recomandare va fi de acum o obligaţie. Pentru persoanele, care sunt în carantină sau izolare, se vor impune măsuri de supraveghere electronică. Persoanele aflate în carantină şi izolare vor fi supravegheate electronic Armata va pune la dispoziţie personal care va suplimenta forţele de ordine, a spus preşedintele Iohannis.

Image

„Se vor introduce noi restricţii de circulaţie şi noi restricţii pentru români. Ce a fost până acum o recomandare devine o obligaţie, după principiul stăm acasă. Evident că oamenii pot ieşi ca să meargă la muncă, la cumpărături necesare de alimente de pe o zi pe alta. Însă aceste restricţii devin obligatorii. (...) Restricţiile vor fi prelucrate într-o ordonanţă militară care se va finaliza până la finalul zilei de astăzi, iar restricţiile intră în vigoare de mâine”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.