Mehedințeni reținuți, după ce au bătut un tânăr! Bărbații au lovit victima, în cap, cu o blană de lemn.

Scris de
Actual Mehedinti
22/07/20 - 02:07

A fost mare agitație, ieri, când un tânăr a fost bătut măr de patru bărbați. Aceștia au folosit o blană de lemn, cu care au lovit victima în cap.

Image

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că trei persoane de sex masculin agresează un bărbat, pe strada Cernețiului, din localitate. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă a poliției, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din comuna Șimian, în timp ce se deplasa cu un vehicul cu tracțiune animală, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost lovit cu un corp contondent, de patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 33 și 71 de ani, toți din municipiul Drobeta Turnu Severin. Bărbatul de 28 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, ne spune purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef Andreea Rădoi.

Image

Din probatoriul administrat, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice, iar faţă de trei bărbați a fost dispusă reţinerea pe baza de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 22 iulie a.c. să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea corespunzătoare.

Image