Minor agresat și jefuit în toaleta unui hipermarket! Făptașii au fost reținuți.

Scris de
Actual Mehedinti
17/03/23 - 01:03

Un severinean de 37 de ani a alertat autoritățile, spunând că fiul său, în vârstă de 14 ani, ar fi fost agresat de mai multe persoane, în timp ce se afla în toaleta unui hipermarket de pe Calea Târgu-Jiului din municipiu și ar fi fost deposedat de bunuri.

"La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un tânăr de 14 ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce se afla în toaleta unui hipermarket din municipiu, a fost agresat fizic de două persoane, pe care nu le cunoaștea, fiind deposedat de mai multe bunuri. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Biroului Ordine Publică, au fost identificați autorii, doi tineri de 17, respectiv 16 ani, ambii din Drobeta-Turnu Severin, asupra cărora au fost identificate bunurile persoanei vătămate.", transmite IPJ Mehedinți.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu, pentru infracțiunea de tâlhărie.