O nouă numire la comanda IPJ! Cine conduce, de mâine, Inspectoratul de Poliție?

Scris de
Actual Mehedinti
07/11/20 - 05:11

Pe data de 6 octombrie, a expirat, în mod oficial, împuternicirea fostului inspector-șef al IPJ Mehedinți, cms.-șef Mirel Dumitru.

Image

Cum organizarea unui concurs se lasă așteptată, Ministerul Afacerilor Interne a decis ca, de mâine, 07 octombrie, la comanda Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, să nu apară prea multe schimbări. Funcția de inspector-șef adjunct pe linie de Poliție Ordine Publică (care, în momentul de față, este ocupată de cms.-șef Ștefan Bibu) va fi preluată de cms-șef Mirel Dumitru (cel care a fost împuternicit, până acum, pe funcția de inspector-șef).

Image

Astfel, Dumitru va îndeplini, de mâine, funcția de inspector-șef adjunct pe linie de Poliție Ordine Publică, fiind, totdată, desemnat, la comanda IPJ, pe o perioadă de 6 luni. Bibu va ocupa, astfel, funcția de adjunct pe linie de Poliție Judiciară.

Image

Dumitru a fost împuternicit, pe funcția de inspector-șef, în ultimul an. Numirile pe funcții, de astăzi, nu fac altceva decât să lase vacantă funcția de inspector-șef, cu atribuții depline, chiar dacă, cu titlu de „desemnat”, este ocupată.

Image

Ultimul inspector-șef cu atribuții depline (prin concurs) al IPJ Mehedinți a fost Romulus Oprița.

Image

 

sursa foto: I.P.J. Mehedinți