Pandemia nu întrerupe tradiția de 8 martie. Primarul Severinului a oferit flori, femeilor care lucrează în fabricile din municipiu.

Scris de
Adriana Draghici
08/03/21 - 12:03

Este ziua femeii de pretutindeni, iar primarul severinean nu a vrut să întrerupă tradiția de 8 martie din fiecare an. Astfel, edilul a mers și a oferit flori doamnelor și domnișoarelor, care lucrează în fabricile din municipiu. De data aceasta, însă, florile nu au mai fost oferite personal de către reprezentantul primăriei, pentru a limita contactul fizic și a păstra condițiile de siguranță.

Image
Image

Pandemia nu întrerupe tradiția de 8 martie. Vin de 15-16 ani în fabricile în care lucrează mai multe femei. Le prețuim pe doamne și le urez un călduros La mulți ani! Sunt convins că vom trece peste această perioadă dificilă și că, la anul, putem reveni la ceea ce înseamnă oferirea unei flori în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate, conform legii, noi nu mai putem distribui fizic florile, dar o să lăsăm, la recepție flori pentru toate lucrătoarele. Ne dorim, în felul acesta să le facem ziua mai frumoasă., declară primarul municipiului, Marius Screciu.

Image

Primarul a mers, la fel ca în fiecare an, în toate fabricile unde își desfășoară activitatea exclusiv reprezentantele sexului frumos. La fabrica de bijuterii, gestul primarului a fost întâmpinat cu aceeași bucurie ca în fiecare an. Aici, își desfășoară activitatea 170 de lucrătoare.

Image

Eu lucrez aici de 5 ani, iar domnul primar vine, de fiecare dată, aici și ne aduce flori de 8 martie. Este un gest foarte frumos. Chiar dacă este pandemie și regulile sunt mai strice, domnul primar nu a uitat de noi.”, ne spune una dintre angajatele fabricii de bijuterii din Severin.

Image

 Este o zi specială, iar tradiția nu s-a întrerupt. Lucrez aici de 6 luni și este pentru prima dată când prind 8 martie aici și, implicit, primesc flori de la domnul primar, la serviciu, Este un gest frumos., ne spune altă angajată a aceleiași fabrici.

Image

Și la fabricile de textile, doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate, la serviciu, de o floare oferită de primar și, totodată, de un gând bun.

Image

Ca în fiecare an, domnul primar vine să acorde o mică atenție doamnelor și domnișoarelor, care își desfășoară activitatea în fabrica noastră. Chiar dacă este o perioadă mai dificilă, în contextul pandemic actual, au fost luate toate măsurile, pentru ca activitatea de distribuire a florilor să se desfășoare în condiții de siguranță.”, declară Sebastian Popa, reprezentant al uneia dintre firmele de textile, ce a fost vizitată de edilul severinean.

Image

Acesta este modul autorităților de a-și arăta prețuirea față de femeile, care își desfășoară activitatea în condiții dificile de muncă, însă nu sunt niciodată ocolite de atenția reprezentanților primăriei.

Image