Se reiau acțiunile de igienizare a spațiilor publice din Severin. Totul: în contextul creșterii numărul de cazuri Covid!

Scris de
Andreea Popescu
28/07/20 - 03:07

Autoritățile locale din Drobeta Turnu-Severin anunță că, de mâine, se reiau acțiunile de dezinfecție a străzilor și a spațiilor publice din oraș.

Image

„Pentru că, la nivel național, se constată o creștere a numărului de îmbolnăviri, reluăm, începând de mâine, acțiunile de dezinfecție cu produse biocide, în toate zonele municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru a igieniza spațiile publice și a limita răspândirea pandemiei în comunitatea noastră. Timp de două săptămâni, vom efectua operațiuni complete de igienizare a străzilor, aleilor, trotuarelor, accesului în blocuri, a parcurilor și locurilor de joacă, mobilierului stradal, piețelor agroalimentare, utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă. Este nevoie, în continuare, ca toate eforturile noastre să fie însoțite de responsabilitatea de care dumneavoastră, majoritatea severinenilor, ați dat dovadă în această perioadă, pentru a evita pe cât posibil creșterea numărului de infectări. Fac un apel, în continuare, la respectarea distanțării fizice, purtarea măștilor de protecție în spațiile închise și aglomerate, dezinfectarea mâinilor și pe cât posibil limitarea contactului cu suprafețele comune, pentru a vă proteja sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.”, declară primarul severinean Marius Screciu.

Image