Secția de Drumuri Naționale Orșova trece în administrarea DRDP Craiova.

Scris de
Adriana Draghici
31/07/20 - 02:07

Sunt vești bune pentru Mehedinți. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a aprobat trecerea drumurilor, din zona Cazanelor Dunării, în administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova. Altfel spus, Secția de Drumuri Naționale Orșova va trece în administrarea DRDP Craiova.

Image

„În sfârșit, aș spune! Pentru că zona noastră a fost considerată o Cenușăreasă a DRPD Timișoara, fiind tratată de multe ori la ”altele”. Până în ultimul moment cei de la Timișoara s-au opus acestei mutări, greu de înțeles de ce. Sunt convins că cei de la DRPD Craiova vor avea o altă abordare și se vor asigura că infrastructura rutieră din zona Cazanele Dunării - Clisura Dunării va fi modernizată și reparată! Avem nevoie de asta, turismul din Mehedinți merită drumuri pe măsura minunățiilor pe care le prezintă turiștilor! Se poate și pentru Mehedinți! Vreau să îi mulțumesc și colegului meu domnului ministru al Transporturilor Lucian Bode pentru că a înțeles de ce este necesară această mutare și ne-a sprijinit în acest demers.”, spune, pe pagina sa de socializare, ministrul mehedințean al Economiei, Virgil Popescu.

Image

Demersul este cât se poate de binevenit în contextul în care, în ultimii ani, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, în adminsitrarea căreaia s-a aflat, până acum, acest tronson, nu a făcut nicio investiție notabilă în județul Mehedinți. Totul: în contextul în care DRDP Craiova a alocat sume importante pentru investițiile din județul nostru.

Image