Tânăra incendiată a fost transferată la Craiova, cu elicopterul SMURD. Șansele de supraviețuire sunt minime.

Scris de
Adriana Draghici
13/06/20 - 03:06

În această după-amiază, minora, care a fost, noaptea trecută, incendiată în casă, a fost transferată la Spitalul din Craiova, cu un elicopter SMURD. Medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor de supraviețuire a tinerei.

Image

„Este vorba despre o pacientă de 17 ani care a fost arsă, în proporție de 90 %, pe suprafața corpului, de un recidivist, cu flacără. Starea fetei este foarte foarte gravă. Fata nu este conștientă, fiind intubată. Șansele de supraviețuire sunt foarte mici. S-a primit acceptul medicilor de la Craiova, pentru a se implica în tratarea pacientei. Le mulțumim că au primit-o la Craiova. Acest caz ar trebui să trezească mințile celor care dorm și nu înțeleg ce înseamnă protecție minorilor și nici ce înseamnă un recidivist. Să se uite câți ani de pușcărie avea și cum i s-a dat drumul în societate.”, declară medicul Amina Nicolicea din cadrul SAJ Mehedinți.

Image

Spitalul din  Craiova este singura unitate medicală din țară, în care, la acest moment,s-a găsit un pat liber, la secția de arși, pentru ca tânăra din Mehedinți să poată fi transferată. 

Image