TIR răsturnat pe Stârmină! Șoferul bulgar avea viteză.

Scris de
Adriana Draghici
25/06/20 - 05:06
Image

Un autotren s-a răsturnat, în această după-amiază pe DN56 A, pe Stârmină, pe sensul de coborâre spre Rogova. Din primele informații, se pare că TIR-ul avea viteză. Șoferul bulgar a refuzat transportul la spital, alegându-se doar cu câteva zgârâieturi. 

Image

La fața locului, a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare.

Image

"Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier. În urma accidentului, șoferul autotrenului, care a suferit traumatisme usoare, a fost evaluat de echipajele medicale SMURD și SAJ, însă a refuzat transportul la spital. Totodată, pompierii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la autotrenul implicat în accident.", transmite ISU Mehedinți.

Image

De asemenea, polițiștii rutieri s-au deplasat pentru cercetări și pentru stabilirea cauzelor exacte de producere a evenimentului. Șoferul urmează  să fie testat și cu privire la consumul de alcool.
Autotrenul era încărcat cu folii de plastic, ceea ce înseamnă că nu a existat niciun pericol pentru autovehiculele aflate în tranzit. 

Image

Traficul rutier nu este blocat pe niciul din sensurile de mers.