Tragedie în Șimian! Tânăr de 21 de ani, luat de apele Dunării!

Scris de
Adriana Draghici
03/07/20 - 06:07
Image

Sunt căutari intense pe Dunăre, în zona localității Șimian, dupa ce un tânăr a căzut în apele fluviului. Se pare ca acesta se afla la scăldat. Tânărul originar din comuna Livezile se afla la scăldat, în Simian, cu un verișor. Aici, locuiau bunicii săi. La fața locului, au ajuns mama și mai multe rude ale băiatului.

Image

„Detașamentul de Pompieri Drobeta a intervenit cu o echipă de căutare-salvare, ambarcațiune și echipa de scafandrii, pentru căutarea unui tânăr de 21 de ani, pe fluviul Dunpărea, în dreptul localității Șimian. Acesta a intrat în fluviu și nu a mai ieșit la suprafață. S-a efectuat un poligon de căutare, urmează cel de-al doilea poligon. Din păcate, funful apei este plin de moloz și face căutarea foarte grea.”, declară cpt. Flavius Iscru, locțiitor al comandantului, din cadrul  Detașamentului de Pompieri Drobeta

Image

Este a doua persoană, în mai puțin de 5 zile, care este luată de apele Dunării în Mehedinți. La începutul săptămânii, un copil de 14 ani a fost înghițit de ape, după ce s-a aventurat în Dunăre, chiar dacă - nici el - nu știa sa înoate.

Image