Trei români sunt cercetați pentru contrabandă cu țigări. Bunuri în valoare de 30 de mii de lei, confiscate!

Scris de
Adriana Draghici
12/10/20 - 02:10

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia contrabandei cu ţigări de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, în cooperare cu lucrători din cadrul I.J.J Mehedinţi cu sprijinul S.O.S Mehedinţi, trei cetățeni români sunt cercetații sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Totodată, au fost descoperite 2500 pachete cu țigări diferite mărci.

Image

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, în cooperare cu lucrători din cadrul I.J.J. Mehedinţi, cu sprijinul S.O.S Mehedinţi, în urma unor informaţii deţinute la nivelul Serviciului, au efectuat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în urma căreia a fost oprit, în localitatea Bălăciţa - judeţul Mehedinţi, un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi.  Cei doi bărbați fuseseră observaţi, înainte de a fi oprit autoturismul, cum aruncau din maşină mai multe colete, ambalate în folie neagră, într-un cimitir din localitate. În coletele aruncate, polițiștii de frontieră au descoperit 2.500 pachete cu țigări diferite mărci, fără marcaje fiscale.  Totodată a mai fost identificat în trafic un autoturism marca VW Passat, condus de un cetăţean român, care avea rol de antemergător. Bunurile, în valoare totală de aproximativ 30.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.”, declară purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Mehedinți, agent-şef de poliţie Corina Moraru.

 

Image

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţenii români sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cele două autoturisme au fost reținute în vederea continuării cercetărilor.

Image