Vitezoman băut și fără permis, accident cu mașina în stâlp! Cursă teribilă, cu polițiștii pe urme!

Scris de
Adriana Draghici
13/02/21 - 08:02

Un tânăr de 24 de ani din Drobeta Turnu-Severin a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce a dat în radar cu 99 km/h, după care a fugit de polițiști și a făcut și accident. Mai mult decât atât: șoferul nu avea permis și era băut. După ce a lovit stâlpul, tânărul a fost fugărit de poliție și dus la spital, pentru recoltarea de probe.

Image

"Lucrătorii Biroului Rutier au depistat un conducător auto, care circula pe Calea Timișoarei, depășind viteza legală. Am efectuat semnalul de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare, de pe Calea Timișoarei către centura ocolitoare. S-a procedat la urmărirea acestuia, până pe strada Renașterii, din cartierul Schela, acolo unde a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din ciment. Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind urmărit, pe jos, circa 300 de metri, după care a fost prins și imobilizat. S-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere și că avea o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și a împrejurărilor producerii evenimentului.", declară polițistul care cercetează cazul, ag.-șef adj. Mihai Chisăr din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu-Severin.

Image

Pe numele tânărului, a fost întocmit dosar penal, iar acum riscă să ajungă la închisoare pentru fapta sa.

Image

De altfel, acesta este cel de-al doilea caz de acest tip care se întâmplă, astăzi, în Drobeta Turnu-Severin. Un alt șofer a fost, de asemenea, somat să oprească la semnalele polițiștilor, după ce a dat în radar, însă nu a oprit.

Image