Doi minori au ajuns la spital în urma unui accident. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Scris de
Adriana Draghici
16/12/20 - 09:12

Un accident s-a produs într-una din intersecțiile intens circulate din Drobeta Turnu-Severin: bulevardul Tudor Vladimirescu-Gheorghe Șincai. Doi minori au ajuns la spital, în urma incidentului. Pentru scoaterea unui dintre ei din mașină, a fost nevoie de intervenția descarcerării.

Image

„Eu am făcut STOP-ul, ea venea cu viteză. M-a lovit în plin. Eu am oprit, m-am asigurat, nu era nimeni pe bulevard. Ea vena cu mare viteză. Mi-a întors mașina. Eram în mașină cu sora mea și cu o cumnată. Au fot răniți și doi copii: fata mea și băiatul cumnatei mele. Unul dintre copii a rămas încarcerat. Sunt în stare de șoc. M-am speriat.”, ne povestește unul dintre șoferi.

Image

În total, au fost transportate, la spital, patru persoane, care au necesitat îngrijiri medicale.

Image

„Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin au intervenit, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs la intersecția Bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Gheorghe Șincai. În urma accidentului, o persoană a rămas blocată într-un autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea acesteia. Accidentul s-a soldat cu patru victime, conștiente, care, după ce li s-a acordat primul-ajutor medical de către echipajele SMURD și SAJ, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.”, declară Dan Răducan, din cadrul ISU Mehedinți.

Image

Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Image

„Efectuăm cercetări pentru stabilirea cauzelor și a modului de producere a accidentului rutier. Nicunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.”, declară Gabriel Banghia, din cadrul IPJ Mehedinți.

Image

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autoturisme implicate în accident.

Image