Tânăr găsit mort, în șanț, pe centura Severinului. Mister în jurul morții! Anchetatorii iau în calcul mai multe piste.

Scris de
Adriana Draghici
18/01/21 - 08:01

Caz șocant în satul mehedințean Cerneți, din comuna Șimian! Un bărbat a fost găsit decedat, pe marginea drumului, într-un șanț.

Image

Anchetatorii au mai multe piste. Trupul bărbatului ar fi zăcut acolo cel puțin o zi, fără ca cineva să îl observe. Cadavrul a fost descoperit, astăzi, de o femeie, care a alertat autoritățile. Localnicii spun că nu defunctul nu este om de al locului și spun de părere că poate a fost victima unui accident rutier. Unul dintre pantofii victimei a fost descoperit la circa 30 de metri distanță de trupul bărbatului, în timp ce perechea a fost de negăsit.

Image

„Noi auzirăm că e un om mort aici. O fi înghețat...cine știe? Îl văzurăm la față. Pare mai tânăr: la 20-30 de ani. Nu îl cunoaștem. Nu e din sat. Nu pare un om al străzii. Poate a trecut un TIR, l-a lovit și l-a aruncat în șanț. E o tragedie.”, ne spune un localnic.

Image

Echipajele de pe salvare nu au putut decât să constate decesul, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, pentru necropsie.

Image

„Ambulanța s-a deplasat la un caz, unde a fost găsit un bărbat necunoscut, în șanț, în localitatea Cerneți. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, fără alte mărci traumatice. Persoana prezintă semnele morții tardive instalate. Asistentul, care a fost la intnervenție, spune că persoana în cauză decedase cu 48-72 de ore înainte.”, declară medicul S.A.J. Mehedinți, Aurora Grămescu.

Image

Oamenii legii au deschis, în acest caz, o anchetă, pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs acest incident.

Image

„În această seară, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin, a fost găsit cadavrul unui bărbat. La fața locului, s-a deplasat o echipă complexă a poliției, pentru efectuarea cercetărilor. Cadavrul a fost ridicat și transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”, declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef adj. Andreea Rădoi.

Din păcate, în zonă, nu sunt camere de supraveghere, care să fi surprins ce s-a întâmplat.