Deținut de la Penitenciarul Severin, găsit spânzurat!

Scris de
Adriana Draghici
11/01/21 - 11:01

Un deținut de 42 de ani (originar din comuna Livezile) a fost găsit spânzurat în baia penitenciarului Drobeta Turnu-Severin.

Image

„Luni, 11.01.2021, personalul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin a sesizat, Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 despre identificarea în grupul sanitar al unei camere de deținere, a unui deținut spânzurat. În pofida intervenției prompte a personalului medical specializat, decesul persoanei a fost constatat la ora 03:05. În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a informat: familia persoanei decedate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Serviciul Județean de Medicină Legală Mehedinți. Cauzele și împrejurările producerii evenimentului sunt cercetate de organele judiciare abilitate.”, transmite Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin.

Image

Bărbatul avea de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni, după ce a fost implicat în mai multe incidente. Acesta a fost la un chef cu prietenii, apoi a plecat băut cu mașina, după care, în urma unei altercații, l-a înjunghiat pe unul dintre prietenii de pahar. A fugit de la locul evenimentului, iar aventura sa s-a terminat în momentul în care a făcut și accident. Acela a fost momentul în care a fost prins de oamenii legii.

Image