A fost pornit iluminatul festiv în Severin. S-a dat startul sărbătorilor de iarnă.

Scris de
Adriana Draghici
30/11/20 - 07:11

Explozie de lumină și culoare! S-a dat startul sărbătorilor de iarnă, după ce autoritățile locale au pornit, în această seară, iluminatul festiv. Dacă în alți ani, evenimentul era unul cu fast, acum, ca urmare a măsurilor impuse de pandemie, acțiunea a fost organizată în cadru restrâns. Cu toate acestea, magia sărbătorii a fost trasmisă către cei prezenți.

Image

Regulile din pandemie au facut ca o parte din magia de sărbatoare să dispară: căsuțele amplasate pe promenadă, concertele, dar și mulțimea de oameni. Cu toate acestea, au fost severineni care au participat la pornirea iluminatului festiv.

Image

Cei mai multi dintre participanți s-au pozat lângă bradul de Crăciun, amplasat în centrul orasului, pe promenada Crișan.

Image

„Sunt momente de tristețe pentru noi toți, dar cred că aprinderea iluminatului festiv este o bucurie pentru noi toți, mai ales pentru copii. Sper ca, în acest mod, să luminăm puțin viețile severinenilor. Le urez tutor severinenilor un călduros <<La multi ani!>>”, declară primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu.

Mâine seara, autoritățile din Severin vor inaugura orășelul copiilor, la ora 17.30. Orășelul copiilor este amplasat pe promenada din apropierea Palatului Culturii.

Image