S-a stins din viață în zi sfântă. Profesorul Alexandru Raicu a pierdut lupta pentru viată.

Scris de
Adriana Draghici
27/12/20 - 05:12

Dramă în ultima zi de Crăciun! Profesorul severinean Alexandru Raicu a pierdut lupta pentru viată, după o lungă agonie, pe patul de spital.

Image

"Profund îndurerați, am aflat de trecerea la cele veșnice a colegului nostru, prof. Alexandru Raicu. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina sa! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!", transmite colectivul de cadre didactice de la Liceul Tehnic "Lorin Sălăgean", acolo unde Alexandru Raicu preda.

Image

Amintim: profesorul a fost grav rănit în urma unui accident de circulație, produs în Drobeta Turnu-Severin, la finalul lunii octombrie. De atunci și până acum, acesta a fost internat într-un spital din Timișoara. Apropiații și familia au donat inclusiv sânge, pentru a-i salva viața, însă totul a fost în zadar.

Image

Mașina condusă de tânărul profesor, pe strada Coșbuc la intersecția cu strada Aurelian, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 47 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în alte două autoturisme ce se aflau parcate. Acum, o întreagă comunitate plânge dispariția cadrului didactic.

Image