(VIDEO) Deputatul Cornel Folescu se face remarcat încă de la începutul mandatului. Dialog suculent cu jurnalistul Adriana Bahmuțeanu!

Scris de
Adriana Draghici
12/02/21 - 06:02

De abia a început activitatea în Parlamentul României, iar unii dintre parlamentarii noștri încep să se facă remarcați. Este și cazul deputatului social-democrat Cornel Folescu, fost viceprimar al Severinului, care, la debutul primul mandat în Parlament, a fost protagonistul unei apariții surprinzătoare în mediile de socializare. Mehedințeanul a fost intervievatul jurnalistului Adriana Bahmuțeanu, alături de care a purtat un dialog despre politică și administrație, care a făcut deliciul internauților.

Video file

Politică, adminsitrație, proiecte și măsuri luate de actualul Guvern: sunt câteva dintre temele abordate de Adriana Bahmuțeanu, în dialogul cu mehedințeanul Cornel Folescu.

Video file

Dincolo de disucțiile suculente, despre viață și experiență, care au făcut deliciul internauților, cei doi au discutat despre ceea ce se întâmplă în țară. Și cum deputatul nostru este membru în comisia pentru transporturi şi infrastructură din cadrul forului, au fost abordate și teme de actualitate pe marginea acestui subiect.

Video file

Iar perspectivele par încurajatoare pentru deputatul nostru, căci mehedințeanul este pus pe fapte mari. Planurile sunt multe, iar Folescu are la dispoziție 4 ani de zile, pentru a transpune în realitate proiectele conturate.

Video file

Cornel Folescu se află la primul mandat în Parlamentul României. în trecut, a ocupat postul de viceprimar al Severinului, iar anterior acestei funcții: pe cel de director al Secției de Drumuri Naționale Drobeta Turnu-Severin.

Sursa video: Facebook\Adriana Bahmuteanu