Focus

Autoritățile anunță că, de săptămâna viitoare, vor ridica, din nou, mașinile parcate neregulamentar. Polițiștii rutueri din cadrul IPJ și lucrătorii de la Poliția Locală vor fi cei care vor pune în aplicare aceste reguli.

 

Scris de
Adriana Draghici
acum 4 zile 4 ore

Un accident între o autospecială de poliție și un autoturism s-a produs în această seară, într-o intersecție din Drobeta Turnu-Severin: bulevardul Tudor Vladimirescu - Independenței.

Registrul Auto Român a verificat în trafic, din punct de vedere tehnic, pe parcursul anului 2020, 64.096 de vehicule, la nivelul întregii țări. În urma controalelor, inspectorii RAR au constatat că 45,61% dintre acestea aveau deficiențe tehnice majore și/sau periculoase și au fost declarate neconforme.

Scris de
Adriana Draghici
acum 4 zile 11 ore

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți are, începând de ieri, conducere nouă. La comanda instituției a fost desemnat (din postura de adjunct al inspectoratului), de către conducerea I.G.P.R., cms.-șef Ștefan Bibu.

Municipiul Drobeta Turnu Severin revine în scenariul galben, în contextul în care rata de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 1,69 la mia de locuitori. Măsura intră în vigoare de astăzi, 2 martie și va fi menținută timp de 14 zile.

Sunt nemulțumiri venite din partea organizațiilor sindicale. Acestea acuză faltul că premierul contestă actul democratic, prin care sunt aleși reprezentanții organizațiilor sindicale, insinuând că nu este posibil ca un lider să fie reales timp de 30 ani.

Mâine, are loc, în Mehedinți, o nouă acțiune de protest, fașă de măsurile de austeritate, luate de Guvernul condus de Florin Cîțu. Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România (FSNPPC) continuă protestele planificate.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 săptămâni 2 zile

Un accident a avut loc, astăzi, la o intersecție mai puțin circulată din Drobeta Turnu-Severin.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 săptămâni 3 zile

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident care a avut loc, în această după-amiază, la intersecția străzilor Eroii de la Cerna – Mareșal Averescu. Aceasta este considerată a fi una dintre intersecțiile-problemă din oraș.

Un tânăr de 24 de ani din Drobeta Turnu-Severin a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce a dat în radar cu 99 km/h, după care a fugit de polițiști și a făcut și accident. Mai mult decât atât: șoferul nu avea permis și era băut. După ce a lovit stâlpul, tânărul a fost fugărit de poliție și dus la spital, pentru recoltarea de probe.