Cine este autorul crimei care a zguduit liniștea cartierului CET Nord? Făptașul are antecedente penale.

Scris de
Adriana Draghici
10/02/20 - 11:02
Image

Liniștea cartierului Cet Nord a fost zguiduită, vineri seara, de o crimă teribilă. Un bărbat și-a înjunghiat prietenul de pahar. Conform informațiilor obținute de anchetatori, făptașul are antecedente penale.

Image

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi faţă de inculpatul COCOROIU PETRE MARIAN, cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COCOROIU PETRE MARIAN, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.02.2020, până la 08.03.2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, iar suma de 626 lei reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu, Popescu Costinel, potrivit delegaţiei nr. 285/08.02.2020 va fi avansată din fondurile M.J.”, conform Tribunalului Mehedinți.

În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de salvatori, bărbatul înjunghiat și-a pierdut viața, chiar la locul faptei. Tânărul a fost înjunghiat cu un cuțit în zona abdomenului.