S-au dispus verificări la I.P.J. Mehedinți, după ce criminalul de la Dârvari a încercat să se sinucidă în arestul preventiv.

Scris de
Actual Mehedinti
26/06/20 - 02:06

După ce, seara trecută, Ion Turnagiu (criminalul de la Dârvari) a încercat să își pună capăt zilelor chiar în arestul IPJ Mehedinți, astăzi, s-a dispus efectuarea unor verificări, la nivelul inspectoratului, pentru a se stabili cazuele producerii incidentului, urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie luate măsuri. Asta: deorece, cel puțin teoretic, Turnagiu ar fi trebuit să se afle sub strictă supravehere.

Image

Între timp, criminalul se află în stare gravă (comă de gradul IV) la spitalul din Severin, după ce, seara trecută, a fost trimis și la Craiova, pentru investigații suplimentare. Interesant este faptul că, deși Turnagiu a încercat să își pună capăt zilelor, oamenii legii au deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală. Turnagiu se afla singur în celulă, în arestul preventiv al IPJ.

Image

Criminalul de la Dârvari se afla în arest preventiv de acum aproximativ 2 săptămâni, după ce a incendiat-o cu benzină pe tânăra de 17 ani.

Image

Amintim: Ion Turnagiu a fost eliberat condiționat, din penitenciarul Drobeta Turnu-Severin, în mai 2019, deși, inițial, fusese condamnat la detenție pe viață, după ce a ucis 5 persoane, toate in anul 1993.

Image