Candidații PMP, întâlnire cu mehedințenii, în târgurile din județ!

Scris de
Actual Mehedinti
28/11/20 - 03:11

Campania electorală se apropie de final, iar alegerile parlamentare bat la ușă. Astfel, candidații mai au la dispoziție doar câteva zile, pentru a merge în mijlocul cetățenilor și pentru a-i convinge că merită votul. Astfel, și candidații PMP Mehedinți continuă acțiunile de campanie în mijlocul oamenilor. În Strehaia și Bala, reprezentanții Partidului Mișcarea Populară au fost bine primiți de către locuitori.

Image

„Am fost la târgul din Strehaia, împreună cu Florin Gagea, candidatul PMP pentru Senatul României, cu Gheorghița Stoian, liderul nostru de la Strehaia, cu Alin Marinescu, cu Silviu Mihăiță Roman, consilierul nostru de la Dumbrava, cu minunata noastră echipă de campanie. Am stat de vorbă cu oamenii despre votul de duminică și mă bucur să constat că mulți dintre ei vor merge la vot duminică, 6 decembrie. E un semnal bun pentru democrație!”, declară deputatul Ion Cupă, candidat pentru un nou mandat de parlamentar din partea PMP Mehedinți.

Image

„Pentru mine, întoarcerea la Bala este, întotdeauna, întoarcerea acasă la rădăcini, la tradiții. PMP este onorat să reprezinte, în Parlament, comuna Bala, toate celelalte comune și sate din județ. Ei sunt Mehedințiul profund, oamenii pentru care cei de sus, cei care iau decizii, au fost, adesea, nepăsători și reci. Trebuie și putem să facem o viață mai bună acestor oameni, care nu cer decât trei lucruri esențiale: să le fie prețuită munca așa cum se cuvine, să nu le fie călcată credința în picioare și să li se întoarcă sănătoși acasă copiii.”, spune, la rândul său, Ramona Cupă, președinte al filialei județene a Partidului Mișcarea Populară.

Image