Candidații PSD Mehedinți, susținuți de severineni!

Scris de
Actual Mehedinti
15/11/20 - 03:11

Social-democrații mehedințeni s-au bucurat de vizita europarlamantarului Victor Negrescu, care a venit în județul Mehedinți, pentru a-și arăta susținerea atât față de producătorii autohtoni, cât și față de candidații PSD Mehedinți, pentru Parlament.

Image

„Partidul Social-Democrat se va lupta pentru producătorii români, pentru oamenii care muncesc și care își doresc o țară dezvoltată. Evident, mesajul meu este un mesaj de sprijin pentru candidații Partidului Social-Democrat, candidați care vin cu o serie de proiecte importante pentru mehedințeni și români.”, declară, la vizita, în Mehedinți, europarlamantarul PSD, Victor Negrescu.

Image

„Voi fi partenerul mehedințenilor în Parlamentul României. În acțiunile de campanie pe care le-am desfășurat, m-am bucurat de prezența bunului coleg și prieten, europarlamentarul Victor Negrescu, căruia îi mulțumesc pentru că a venit în județul Mehedinți, pentru a-și arăta susținerea față de candidatura mea la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților!”, declară candiatul Partidului Social-Democrat Mehedinți, Alin Chirilă.

Image

Programul de guvernare al PSD cuprinde:

-           sustinerea corecta si eficienta a sectorului agroalimentar;

-           investitii durabile in sectorul agroalimentar;

-           producerea hranei suficiente si de calitate pentru romani;

-           consolidarea productiei autohtone pentru asigurarea veniturilor stabile;

-           un cadru legislativ coerent, care sa sustina activitatile din sectorul agroalimentar.

 

„Noi vă votăm. Votăm, pe 6 decembrie, PSD. Nu vedeți ce au făcut liberalii? Au distrus țara.”, spune o comerciantă din piața Mircea.

„E munca mea de acasă. Dacă închideau și piața Mircea, cum spuneau inițial, eu ce făceam cu marfa? Unde vindeam?”, spune o producătoare din aceeași piață.

Image

„Severinenii, pe care i-am întâlnit în Târgul Veterani din Drobeta Turnu Severin, au avut un singur mesaj: s-au săturat de Guvernul PNL care le taie drepturile sub pretextul măsurilor împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2! Oamenii au mulțumit echipei PSD pentru că s-a implicat în problema piețelor și târgurilor pe care PNL le-a vrut închise! Pe de altă parte, pe strada Walter Mărăcineanu din Drobeta Turnu Severin și în cartierul Dudașul Schelei, oamenii s-au arătat mulțumiți de investițiile, pe care municipalitatea le-a implementat cu sprijinul Guvernului PSD! Le mulțumesc pentru susținerea de care au dat dovadă și pentru faptul că, în data de 6 decembrie, vor alege PSD! În acțiunile de campanie, am fost alături de candidații PSD Mehedinți, la alegerile parlamentare, Liviu Mazilu (Senat), Alin Chirilă, Cornel Folescu, Ionuț Sibinescu și Alexandru Cojocaru (Camera Deputaților). Pentru susținerea echipei PSD Mehedinți, ni s-a alăturat europarlamentarul  Victor Negrescu, căruia îi mulțumesc pentru vizita pe care a făcut-o astăzi în județ!”, declară președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.