Cornel Folescu, de la viceprimar, la parlamentar: „Și astăzi am fost alături de cetățeni!”

Scris de
Actual Mehedinti
21/11/20 - 04:11

O nouă zi de campanie pentru echipa PSD Mehedinți! Candidatul social-democrat Cornel Folescu a mers în piața Mircea, alături de alți candidați ai formațiunii și alături de primarul severinean Marius Screciu, pentru a discuta cu oamenii. La fel ca la întâlnirile anterioare, comercianții și precupeții se declară alături de echipa Partidului Social-Democrat, pentru că PSD este partidul care i-a sprijinit întotdeauna.

Image

De altfel, și programul de guvernare al PSD este unul care susține sectorul agricol, printr-o serie de măsuri importante: susținerea corecta si eficienta a sectorului agroalimentar; investiții durabile in sectorul agroalimentar; producerea hranei suficiente si de calitate pentru romani; consolidarea producției autohtone pentru asigurarea veniturilor stabile; un cadru legislativ coerent, care sa susțină activitățile din sectorul agroalimentar.

Image
Image

„Nu fac acest lucru pentru că este campanie electorală, o fac mereu si oamenii știu asta. Mereu ne întâlnim, discutăm si găsim soluții. Oamenii s-au săturat de scuze și ca, mereu, politicienii să se plângă. Eu nu sunt genul. Am fost și rămân un om al FAPTELOR. Sunt mândru cu așa cetățeni! Promit să nu vă dezamăgesc! Astăzi este si o zi de mare sărbătoare: "Intrarea în Biserică a Maicii Domnului". Este prima mare sărbătoare din Postul Crăciunului. Vă doresc un post binecuvântat, multă sănătate și înțelepciune!”, spune candidatul social-democrat pentru Camera Deputaților, Cornel Folescu.

Image

Corel Folescu este unul dintre cei mai activi și  experimentați politicieni locali din județ.  La alegerile locale din anul 2012, a fost ales, pentru prima dată, consilier local, candidând din partea PSD Mehedinți, iar în 2016 a fost numit viceprimar al Severinului. Actualmente, este director al societății SECOM, aflându-se pe locul al doilea, pe lista PSD Mehedinți pentru Camera Deputaților.

Image