Împreună pentru siguranța unui trai mai bun! “Susținem dezvoltarea producțiilor autohtone, nu falimentarea micilor ferme!”

Scris de
Actual Mehedinti
14/11/20 - 05:11

Președintele Consiliului Județean Mehedinți și totodată președinte al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, împreună cu  Alin Chirilă, candidatul PSD pentru alegerile parlamentare și echipa PSD Mehedinți au mers în localitățile Pătulele, Gruia și Poroina Mare.

Image

“Atât cât ne permite situația actuală generată de criza COVID-19, am stat de vorbă cu oamenii și i-am găsit profund dezamăgiți de gafele Guvernului PNL în locul măsurilor pe care le-ar putea lua ca oamenii să se simtă în siguranță în fața virusului. Oamenii din mediul rural nu se tem pentru ei, se tem pentru copiii și nepoții lor care nu au acces la educație, ale căror locuri de muncă sunt în pericol, care nu au siguranța zilei de mâine și nu simt niciun sprijin din partea Statului!”, a transmis președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Image

“Programul de guvernare al PSD este amplu și cuprinde toate domeniile esențiale pentru  siguranța unui trai mai bun! PSD nu închide piețele și târgurile! PSD vine cu soluții pentru sprijinirea producțiilor autohtone, pentru cei care prin muncă și efort, și-au construit mici afaceri”, spune, la rândul său, candidatul PSD Mehedinți, pentru Camera Deputaților, Alin Chirilă.

Image

Programul de guvernare al PSD include: investiții durabile în sistemul agroalimentar, consolidarea producțiilor autohtone pentru asigurarea veniturilor stabile, dar și crearea unui cadru legislativ coerent, care să susțină activitățile din sectorul agroalimentar.

Image

“Am venit în târgul Veterani, pentru că încercăm, cu ajutorul președintelui Consiliului Județean și al primarului Marius Screciu, să menținem activitatea producătorilor și a precupeților. Această activitate se pare că îi deranjează pe actualii guvernanți. După părerea dumnealor, activitatea ar fi trebuie să fie închisă. De ce? Nu știm. Este o locație în aer liber și care respectă toată normele de igienă sanitară.”, spune candidatul PSD Mehedinți, pentru Camera Deputaților, Cornel Folescu, după o vizită în târgul Veterani.

Image
Image

Senatorul Liviu Mazilu a mers, împreună cu președintele Organizației de Tineret a PSD Mehedinți, Bogdan Simcea și echipa de campanie, în localitățile Șișești și Ilovăț.

Image

“Am stat de vorbă cu oamenii atât cât ne permit regulile de distanțare impuse de situația epidemiologică și am găsit oameni îngrijorați și descumpăniți! Locuitorii din mediul rural au nevoie de încredere! Spun că de la Guvern și de la Cotroceni li se pasează toată responsabilitatea pentru sănătatea lor, iar statul vine doar cu măsuri pe care, pe bună dreptate, le consideră aberante, cum ar fi închiderea piețelor. I-am asigurat că așa cum a făcut până în 2019, după data de 6 decembrie, PSD va guverna pentru ei!”, a transmis senatorul Liviu Mazilu în urma vizitei.

Image

Candidații PSD Mehedinți se află pe poziția 6 pe buletinele de vot.

Image