Modernizarea bazinului de înot, în linie dreaptă! Alin Chirilă, implicare pentru demararea proiectului!

Scris de
Actual Mehedinti
02/12/20 - 08:12

Sunt vești excelente pentru iubitorii de natație din județul nostru. Proiectul, ce prevede reabilitarea bazinului de înot din Drobeta Turnu-Severin, a intrat în linie dreaptă. Autoritățile au predat amplasamentul bazinulului, către constructor, pentru demararea investiției propriu-zise. Investiția a primit finanțare de la Guvernul in timpul mandatului PSD, valoarea lucrărilor ridicandu-se la peste 58 milioane lei.

Image

„Extinderea și modernizarea Bazinului de Înot din Drobeta Turnu-Severin este un proiect de suflet pentru mine, întrucât m-am implicat în realizarea lui încă de la primele faze, prin activitatea pe care am desfășurat-o la Consiliul Județean Mehedinți și ulterior, în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării al Guvernului PSD. Mă bucur de fiecare pas pe care îl face această investiție, în interesul mehedințenilor, cu atât mai mult cu cât iată, acum s-a demarat procedura de obținere a autorizației de construire și până la emiterea ei, constructorul se ocupă de organizarea de șantier la fața locului. Am încredere că lucrările vor începe în forță în scurt timp, iar la finalul lor vom avea nu doar un bazin de înot ci un centru multifuncțional cu centru spa, masaj, fitness și chiar salină pentru copii, pentru a satisface nu doar nevoia de sport și relaxare ci și pentru a contribui în mod concret la dezvoltarea sănătoasă a celor mici. Mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat și Ministerul Dezvoltării, care au fost receptivi la acest proiect și au făcut toate demersurile pentru ca el să ajungă în această fază! Voi sprijini, în continuare, investiția, din funcția de parlamentar de Mehedinți pe care am toată încrederea că mi-o veți încredința în data de 6 decembrie!”, declară Alin Chirilă, candidatul PSD Mehedinți, pentru Camera Deputaților.

Image

Conform proiectului, bazinul va avea un spaţiu modern destinat înotului, cabinet medical, grupuri sanitare, vestiare, cabine de schimb, saună, masaj, jacuzzi, salină, duşuri, sală de fitness şi va corespunde organizării evenimentelor olimpice internaționale.