Social-democrații mehedințeni, măsuri pentru ieșirea din impas! Mehedințenii, alături de PSD! „Guvernarea PNL a dus România în dezastru”.

Scris de
Actual Mehedinti
21/11/20 - 07:11

Candidații Partidului Social-Democrat continuă campania cu și pentru oameni. În comunele Butoiești și Breznița Motru, social-democrații au fost primiți cu brațele deschise, căci programele implementate, până acum, de PSD, le-au îmbunătățit nivelul de trai. Tocmai de aceea, și pe data de 6 decembrie, oamenii vor fi alături de candidații Partidului Social-Democrat.

Image

„Împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și senatorul Liviu Mazilu, am mers astăzi în comunele Butoiești și Breznița Motru. Am găsit oameni care știu că Guvernul PNL nu trebuie să mai continue dezastrul din ultimul an și sunt convinși că viitoarea guvernare trebuie să fie de stânga. PSD este singurul partid care le poate da pensii, salarii și alocații și le poate oferi siguranța unui trai mai bun! Continuăm investițiile în infrastructura rutieră, infrastructura de utilități și în cea de sănătate! Avem soluțiile și le vom pune în practică după data de 6 decembrie!”, declară unul dintre candidații PSD Mehedinți, pentru Camera Deputaților, tânărul Alin Chirilă.

Image

„Guvernarea PNL a dus România în dezastru! Educația copiilor a fost compromisă. 1,6 milioane locuri de muncă au fost desființate. Producătorii au fost izgoniți din piețe, agricultura a fost abandonată, iar programele de sprijin au fost desființate. Tot aceeași guvernare liberală a lăsat mii de angajați din sistemul de protecție socială, fără salarii. În același timp, Executivul condus de PNL a reușit <<performanța>> de a adânci datoria publică 100 miliarde într-un an, cât în ultimii 21 de ani. Stop virusului PNL, pe 6 decembrie! Votăm pentru viață! Votăm PSD!”, spune, la rândul său, senatorul și, totodată, candidatul PSD Mehedinți, pentru Senatul României, Liviu Mazilu.

Image

Conform programului de guvernare, social-democraţii vor dubla imediat alocaţiile, vor creşte punctul de pensie cu 32% până în 2024 şi vor creşte salariului minim pe economie de la 1.340 de lei, cât e acum, la 2.050 de lei în 2024. PSD mizează pe fonduri europene în valoare de 344 mld. lei, în patru ani de guvernare şi pe o absorbţie de 53 mld. lei în 2021 şi 107 mld. lei în 2024. Rata de absorbţie a fondurilor europene ar urma să fie de 54% în decembrie 2024. Din aceşti bani, s-ar întoarce, în bugetul de stat, sub formă de taxe şi impozite, 103 mld. lei în 4 ani.

Image
Image

„Programul de guvernare al PNL nu este sustenabil! Ni se livrează minciuni! Spune Programul PNL, <<un ritm anual de creștere de peste 6% in 2024>>. Până să  ajungem la cea mai mare creștere economică din UE, trebuie să constatăm că datele Eurostat arată că România a avut cea mai slaba performanță din UE în ceea ce privește revenirea economică. Spune Programul PNL <<majorăm PIB-ul României cu peste 450 mld lei până la peste 1500 miliarde lei la finalul anului 2024>>. Într-un mod total nesustenabil, programul PNL vede o creștere economică de 5-6% pe când Comisia Europeană estimează 3,2 si 3,8%! Nu mai spunem că ne acuzau pe noi că avem creștere pe consum când se vede clar echilibrul consum/investiții în anul 2019 și ei acum vin cu o creștere bazată pe consum pentru următorii 4 ani.”, transmite PSD Mehedinți, pe pagina de socializare.

Image

Social-democrații au în program, după preluarea guvernării, dublarea alocaţiilor copiilor. De asemenea, vor oferi prime, stimulente şi vouchere pentru copii sau familii cu copii. Candidații PSD Mehedinți, pentru alegerile parlamentare, se află pe poziția 6 pe buletinele de vot.

Image