(Video) Țara fierbe și Aladin se piaptănă! În timp ce județul este în alertă, președintele CJ se laudă și cu ce nu a făcut pentru spital.

Scris de
Actual Mehedinti
Dum, 03/22/2020 - 19:46

În plină stare de urgență, în timp ce autoritățile ne îndeamnă la solidaritate, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a găsit de cuviință să facă parada, la televizor, cu ceea ce a făcut domnia sa, din calitatea administrativă, pe care o deține, pentru sistemul sanitar din județ. Sau...mai bine zis: ce nu a făcut! Președintele forului județean și-a făcut prezența la singura emisiune națională, la care are acces: "Controverse", difuzată pe B1Tv. Aici, Georgescu, în stilul caracteristic, a dat drumul la placă și a început să spună cât de mult a pus umărul la dezvoltarea sistemului sanitar, în ultima vreme.

Video file

Acum nu ne rămâne să ne întrebăm unde or fi toate aceste investiții și aparatura menționate de președintele CJ? Spunem asta, pentru că realitatea din Spitalul Județean îl cam contrazice pe Georgescu. Însă, înțelegem: așa e când vorbești din hârtii, iar vizitele în teren se fac doar acolo unde totul este ireproșabil.

Image

Și parcă trezit la realitate de duritatea informațiilor din ultima vreme, Aladin face un anunț cel puțin uluitor: face eforturi să amenajeze fosta secție ORL, pentru posibilii infectați de Covid-19. Toate bune și frumoase, însă, până în anul 2020, secțiile spitalului ar fi trebuit să fie în perfectă stare de funcționare, nu să dăm din colț în colț, pentru a găsi soluții disperate de moment. Asta: mai ales în contextul în care sunt ceva ani de când Georgescu se află la cârma CJ. Din păcate, a fost nevoie să apară Coronavirusul, pentru ca autoritățile județene să realizeze că este nevoie de investiție în sistemul sanitar.

Video file