După ce a comis șase crime și a stat 22 de ani în închisoare, își caută iubită. Recent eliberat din închisoare, Marius Csampar a făcut anunțul pe Facebook.

Scris de
Actual Mehedinti
26/05/20 - 05:05
Image

”Nu există fericire fără libertate, nici libertate fără curajscrie, pe pagina sa de socializare, Marius Csampar, deținutul recent eliberat din Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin, după 22 de ani de detenție. După ce a părăsit detenția, bărbatul s-a întors în Balotești, o comună din apropierea Bucureștiului, fără a fi ținut sub supraveghere. Odată ce și-a recăpătat libertatea, Csampar spune ca intenționează să se angajeze și să se transforme într-o persoană bună, care să ducă o viață normală și modestă, după cum el însuși susține. Mai mult decât atât: bărbatul este în căutarea unei partenere de viață, cu care vrea să se căsătorească. Însă, Csampar spune că pretenții de la viitoarea soție.

Image

”Vreau să îmi fac o familie. Rămâne de văzut când îmi voi găsi persoana potrivită. Vreau să găsesc o femeie care să iubească sufletește, să aibă ceva materie cenușie, să ne înțelegem, să nu îi fie teamă că stă cu mine, să mă iubească așa cum o voi iubi eu, să îmi ofere încredere și eu la rândul meu la fel, și să nu mă cicălească, unde mă duc, ce fac. Nu știu dacă poți conviețui cu o femeie care e posesivă, mai bine nu pleci la drum și rămâi în așteptare”, spune Marius Csampar într-o înregistrare pe pagina personală de Facebook.

Csampar consideră că orice om merită a doua șansă în viață și spune că va sta departe de infracțiunile pe care le-a comis când era tânăr. Bărbatul a a comis 6 crime între 1994 și 199, după care a stat în închisoare 23 de ani, chiar dacă legea îi dăduse de ispășit pedeapsa de 99 de ani. Csampar are, în prezent, 46 de ani.

Image

sursa: Observator