Covid, la un magazin de bricolaj, din Severin

Scris de
Carmen Raceanu
10/07/20 - 04:07

O angajată a unui mare magazin de bricolaje, din zona Aluniș, din Drobeta Turnu-Severin, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Image
Image

„O persoană, care lucrează într-un magazin de bricolaj din Drobeta Turnu-Severin, a fost confirmată cu Covid-19. În acest moment, ancheta epidemiologică este în desfășurare Toate persoanele – contacte directe cu aceasta- au fost izolate la domiciliu și se impun măsuri de prevenție în cadrul magazinului de bricolaj. Activitatea magazinului nu va fi sistată.”, ne spune Codruța Vochescu, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Mehedinți.

Image

În Mehedinți, au fost confirmate cu noul Coronavirus 249 persoane, de la începutul epidemiei (16 cazuri  de îmbolnăvire înregistrate în ultimele 24 ore), din care 153 persoane externate, 4 persoane la domiciliu și 20 persoane decedate.  Totodată, pe teritoriul județului nostru, de la începutul epidemiei au fost testate 5932 persoane (din care 5669 probe negative, 249 probe pozitive şi 14 probe în lucru).

Direcția de Sănătate Publică Mehedinți a declarat 2 focare de COVID-19 în județul Mehedinți apărute în data de 04 iulie. Primul focar declarat a apărut la o societate din Drobeta Turnu Severin unde au fost înregistrate până în prezent 5 cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar cel de al doilea focar declarat a apărut în Strehaia, unde, pâna în prezent s-au înregistrat 13 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2. În ultimele 24 ore nu s-au mai înregistrat cazuri noi de îmbolnăviri la cele doua focare din județ.

 

sursa foto1. Facebook