Focar de Coronavirus, la Serviciul Județean de Ambulanță! Zece angajați, în izolare la domiciliu!

Scris de
Actual Mehedinti
26/10/20 - 12:10

Este alertă la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, după ce 10 angajați ai instituției au fost confirmați cu noul Coronavirus.

Image

„Dacă, până săptămâna trecută, în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, nu am avut probleme în acest sens, iată că, odată cu creșterea numărului de îmbolnăviri atât la nivel național, cât și la nivelul județului, au început, și în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, să apară câteva cazuri de contaminări cu noul Coronavirus, având în vedere specificul activității noastre, a faptului că noi – permanent – intrăm în contact cu pacienții infectați sau suspecți. În acest moment, în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, după testările efectuate în ultimele zile, avem un număr de 4 asistenți pozitivi, 5 ambulanțieri și un medic. Starea lor este destul de bună, iar două persoane au simptome foarte ușoare, fiind izolate la domiciliu. Sperăm să revină, după cele 14 zile impuse de legislație, la serviciu. Activitatea se defășoară, până acum, în mod normal: avem 8 echipaje pe zi și 7 pe noapte.”, declară managerul S.A.J. Mehedinți, Sandu Olei.

Image

Pe perioada stării de alertă, s-au făcut angajări temporare, astfel că, în cadrul S.A.J. Mehedinți, a fost suplimentat personalul cu 3 asistenți și 7 ambulanțieri.

Image