Servicii medicale de înaltă calitate pentru persoanele care suferă de boli de inimă! Elixir Medical Clinic vă oferă cele mai bune soluții pentru problemele de sănătate.

Scris de
Actual Mehedinti
26/09/23 - 05:09

Dacă suferiți de probleme cardiace, Clinica Elixir este soluția pentru a diminua efectul acestor probleme.

Image

𝐄𝐥𝐢𝐱𝐢𝐫 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜, alături de d𝐨𝐚𝐦𝐧𝐚 𝐃𝐫. 𝐅𝐨𝐫𝐭𝐨𝐟𝐨𝐢𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚, m𝐞𝐝𝐢𝐜 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐂𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 și d𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥 𝐃𝐫. 𝐂𝐨𝐥𝐭𝐚𝐧 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧, m𝐞𝐝𝐢𝐜 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐂𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞, vă oferă servicii medicale de înaltă calitate.

Pentru programari, puteți suna la  0772 082 475 / 0754 402 519, sau vizita site – ul clinicii: https://elixirmedical.ro/. De altfel, clinica poate fi găsită la adresa: str. I. C. Brătianu, nr. 3 ,Drobeta-Turnu Severin.

𝐂𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐮𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐨 𝐞𝐜𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐜𝐚?

Ecografia inimii (cunoscută sub numele de ecografie cardiacă sau ecocardiografie) este o investigație imagistică noninvazivă și nedureroasă care implică o evaluare a inimii, folosind ultrasunete ce oferă imagini fixe. Aceste imagini permit medicului cardiolog să vizualizeze (cu ajutorul unei sonde exterioare plasată pe peretele toracelui) dimensiunea cordului, afecțiunile valvulare, afecțiuni congenitale precum și alte probleme cardiace. Ecografia de inimă este recomandată pentru stabilirea diagnosticului oricărui pacient cardiac.

𝐂𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐮𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐨 𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐜𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦ă (𝐄𝐊𝐆)?

Electrocardiograma (pe scurt: EKG) este o investigație care înregistrează semnalele electrice emise de inimă. Cu ajutorul ei, medicii pot descoperi anomalii ale pulsului, manifestări care pot indica probleme medicale grave, care trebuie tratate urgent. Este un test simplu, nu este dureros și durează mai puțin de 10 minute.

Fiecare bătaie a inimii emite un mic semnal electric care determină contracția regulată a mușchiului cardiac. În acest fel, sângele poate să circule de la inimă spre restul organelor. Monitorizarea acestor impulsuri se face cu un aparat special numit electrocardiograf. Cu acesta se face investigația numită EKG. Semnalele electrice sunt înregistrate prin plasarea pe piele a unor electrozi.

Cu ajutorul EKG-ului, pot fi diagnosticate mai multe tipuri de tulburări de ritm cardiac (aritmii), care dacă nu sunt descoperite și tratate din timp, vor progresa rapid și vor conduce la probleme cardiace grave, putând pune în pericol viața pacientului. Un simplu EKG vă poate salva viața!

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐏𝐮𝐥𝐬𝐨𝐱𝐢𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢𝐚?

Pulsoximetria este o procedură simplă și noninvazivă, utilizată pentru măsurarea nivelului de oxigen (saturația oxigenului) în sânge.

𝐂𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭?

✅ Consultație cardiologică

✅ Ecografie Cardiacă

✅ EKG (electrocardiogramă) cu interpretare

✅ Pulsoximetrie

✅ Saturația oxigenului trebuie să fie mai mare de 95%. Saturația oxigenului în sânge se măsoară cu ajutorul pulsoximetrului.

Image