Tablete și abonamente la internet, pentru elevi, achiziționate din buget local! Se întâmplă într-o comună din Mehedinți.

Scris de
Actual Mehedinti
13/09/20 - 05:09

Anul școlar va începe în condiții de normalitate pentru elevii din comuna mehedințeană Vânători, acolo unde administrația locală a achiziționat, din fondurile consiliului local, tablete și a făcut abonamente la internet, pentru elevii comunei.

Image

“Pe lângă numeroasele proiecte pentru modernizarea infrastructurii și dotarea gospodăriilor cu utilități, în mandatul 2016 - 2020, primarul a căutat soluții pentru ca în comuna pe care o conduce, oamenii să se simtă în siguranță! A reușit să le dea acest sentiment, după ce a modernizat rețeaua de iluminat public și a montat camere de supraveghere în principalele zone. La Vânători, copiii nu au emoții în privința dotărilor pentru noul an școlar. Cu fonduri de la bugetul local, li s-au cumpărat tablete și li s-a asigurat abonament pentru internet, primarul luând decizia de a nu aștepta sprijinul de la Guvern, care oricum, nu a venit! Am vrut să fiu alături de echipa PSD din Vânători și să îi asigur pe oameni de tot sprijinul meu! Așa cum era de așteptat, localnicii ne-au spus că îl susțin pe actualul primar pentru un nou mandat și împreună cu echipa PSD, Dănuț Narcis Percea va continua proiectele pentru dezvoltarea comunei după data de 27 septembrie!”, spune președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Image