Eveniment

O șoferiță a provocat un accident, în comuna Tâmna, în urma căruia tocmai ea a fost rănită. Pagubele materiale sunt însemnate.

Relaxarea măsurilor impuse de autorități și faptul că oamenii pot circula, fără atâtea restricții, se resimte și în trafic. În urmă cu câteva momente, a avut loc un accident rutier în localitatea Fața Cremenii.

Un accident s-a produs în această dimineață, pe DN6, la ieșire din localitatea Șimian. Șoferul unei Solenza nu a acordat prioritate, la ieșirea de pe un drum lateral, acroșând în plin un BMW, condus regulamentar.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână 4 zile

Încă un accident s-a produs pe șoselele din Mehedinți. De data aceasta, este vorba despre un impact produs în Drobeta Turnu-Severin, la intersecția străzilor Gheorghe Anghel-Soveja. Șoferul autoturismului, ce venea de pe strada Soveja, nu a oprit la indicatorul STOP, mașina sa izbindu-se puternic de un autorism condus regulamenter.

În urmă cu câteva momente, s-a produs un grav accident în dreptul localității Șimian. Impactul s-a produs între un autoturism și o mașină cu remorcă. Șoferul autoturismului venea dinspre Hinova, iar șoferul mașii cu remorcă intenționa să intre în curtea firmei.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 săptămâni 2 zile

Un accident a avut loc, in aceasta dupa-amiaza, in localitatea Cerneti.

În acest moment, trei angajați ai fabricii SE BORDNETZE SRL sunt confirmați cu virusul COVID-19. Aceștia sunt internați la spital, aflându-se sub supravegehre medicală.