Eveniment

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – I.T.P.F. Timişoara au depistat șase cetăţeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în ţară traversând fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcaţiuni.

 

Un bărbat din județul Buzău a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a șantat mai multe persoane, că va publica poze indecente cu acestea din urmă, dacă nu primește, în schimb, anumite sume de bani. Bărbatul se dădea drept homosexual și ademenea alți bărbați cu poze false. În plasa sa, a căzut și un vânjean de 30 de ani, care i-a trimis mai multe poze cu tentă sexuală.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 săptămâni 3 zile

Accident mortal de circulație s-a produs pe centura ocolitoare a Severinului, în această seară. Un șofer și-a pierdut viața, după ce autotutilitara, pe care o conducea, a fost lovită în plin de un autotren ce circula cu viteză. Șoferul autoutilitarei semnalizase pentru a face un viraj, moment în care a fost lovit, din spate, de un TIR ce circula cu viteza.

O persoană a ajuns la spital, în urma unui grav accident de circulație produs la ieșire din municipiul Orșova. Pentru scoaterea victimei dintre fiarele mașinii, a fost nevoir de intervenșie pompierilor.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 săptămâni 1 zi

Un bebeluș de 4 luni a ajuns la spital, în urma unui accident de circulație produs pe DN56A, în comuna Șimian. În total, în accident, au fost implicate trei mașini, două fiind grav avariate. Șoferul unui Duster nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să părăseasca drumul național, mașina sa fiind lovită de un BMW care circula spre Severin.

O severineanca a cerut, la primaria Drobeta Turnu-Severin, retrocedarea unui teren de 5 mii mp, in cartierul Gura Văii. A mers la primarie, iar acolo i s-au cerut 30 de mii de euro. Suma i s-a parut prea mare, fapt pentru care a sesizat procurorii DNA.

O femeie de 59 de ani si-a pierdut viata dupa ce tractorul, in care se afla impreuna cu sotul ei, s-a rasturnat pe un drum forestier din Svinita. Femeia a fost prinsă sub caroseria tractorului și, din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvata.

Un grav accident de circuaţie s-a produs, astăzi, la orele prânzului, în comuna Șimian. Un TIR, al cărui șofer nu a frânat la timp, a lovit în plin două autoturisme.