Eveniment

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână 3 zile
Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână 5 zile
Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 săptămâni 4 zile

Incidentul s-a petrecut, în această noapte, la Severin, după meciul dintre U Craiova 1948 si Rapid, câstigat de echipa-gazdă cu 5-0.

Astăzi, Bercea Mondial va fi încarcerat la Penitenciarul Severin. În aceste momente, este în custodia IPJ Mehedinți, urmând a fi transferat, din moment în moment, în detenție.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 săptămâni 2 zile

Șase persoane, bănuite de trafic și deținere de droguri, au fost reținute pentru 24 de ore, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizată și procurorii D.I.I.C.O.T. din Mehedinți.

Scris de
Adriana Draghici
acum 4 săptămâni

Autovehiculele marca Dacia Logan și Dacia Duster au fost distribuite către Jandarmeria Mehedinți, în ultima perioadă și fac parte din programul de reînnoire a parcului auto al  Ministerului Afacerilor Interne.

Incident mai puțin obișnuit în Drobeta Turnu-Severin! Un agent de pază, pentru transport de valori, a pierdut pistolul din dotare, în timpul serviciului.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară și doua mandate de aducere, în județele Teleorman și Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, complicitate la infracțiunea de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.