Eveniment

Caz șocant în comuna mehedințeană Breznița-Motru! Un tânăr și-a înjunghiat fosta concubină. Bărbatul a lovit-o, cu sete, în trei locuri: în partea stângă a gâtului, în abdomen și spate. După primele două lovituri, femeia ar fi ieșit din casă (locul în care s-a petrecut fapta), iar cea de-a treia lovitură  a fost aplicată, în afara curții.

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul I.P.J Mehedinţi sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, efectuează 13 percheziții domiciliare, în județele Mehedinți, Dolj, Timiș și Prahova.

Un bărbat de 41 de ani din satul  mehedințean Dudașul Cernețiului (comuna Șimian) a fost arestat preventiv, după ce a accidentat mortal, pe centura ocolitoare a Severinului, un pieton și a fugit de la fața locului. Șoferul este cercetat, acum, de oamenii legii, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Un bărbat de 30 de ani din comuna mehedințenă Jiana a produs un accident de circulație, iar apoi a fugit de la fața locului. O tânără de 15 ani a ajuns la spital, în urma unui impactului. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Caz șocant în satul mehedințean Cerneți, din comuna Șimian! Un bărbat a fost găsit decedat, pe marginea drumului, într-un șanț.

Un accident grav s-a produs pe Spaiul Mihai Viteazu, în zona stadionului. Un taximetrist și-a pierdut viata, după ce autoturismul condus de acesta a fost lovit de o mașină, al cărui șofer a pierdut controlul volanului.  Echipele medicale, ajunse la fața locului, nu au putut face nimic pentru a salva viața taximetristului.

Un accident s-a produs într-una din intersecțiile intens circulate din Drobeta Turnu-Severin: bulevardul Tudor Vladimirescu-Gheorghe Șincai. Doi minori au ajuns la spital, în urma incidentului. Pentru scoaterea unui dintre ei din mașină, a fost nevoie de intervenția descarcerării.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 luni 3 săptămâni

Un autoturism a fost grav avariat, în urma unui accident.

Caz șocant în comuna mehedințeană Pătulele! Doi tineri au fost reținuți pentru profanare de morminte, după ce au furat mâna unei persoane decedate de acum 5 ani, pentru a sustrage un inel și o sumă de bani. Făptașii au aruncat, mai apoi, membrul într-o canalizare.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 luni 4 săptămâni

Până la ora 19.45, votaseră, în Mehedinți, 41,77 % dintre alegători. Conform Biroului Electoral Central, în județul nostru, sunt înscriși pe listele permanente 229.196 de alegători, iar 68.694 au votat deja.