Anchete

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au depistat, în zona de competenţă, optsprezece cetăţeni din Siria, Afganistan, Irak şi Somalia, care au traversat fluviul Dunărea, cu ajutorul unei ambarcaţiuni pentru a intra  ilegal în Romania, din Serbia.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș-Severin, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Caraș – Severin, au efectuat un număr de 27 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Caraș-Severin, Timiș, Arad și Mehedinți, într-o

Poziție fermă a D.G.A.S.P.C. Mehedinți, în raport cu situația bolnavilor închipuiți! Conducerea instituției a luat la bani mărunți dosarele persoanelor cu dizabilități, iar, în urma controalelor, deja, au fost descoperite câteva zeci de cazuri, în care acordarea sprijinului de la stat, nu se justifică.

Tânăr reținut pentru furt calificat, după ce a dat spargeri în 5 societăți comerciale diferite! Bărbatul a reușit să sustragă mai multe sume de bani, din 3 magazine, iar în alte două, doar a încercat să pătrundă în interior, fără succes, însă.

“Deținătorii de autoturisme” din Strehaia, luați la bani mărunți de Garda de Mediu! Comisarii de la Mediu au luat la puricat activitatea rromilor, pe ale căror terenuri se desfășoară activități ilegale de dezmembrare și ardere a componentelor auto.

Este alertă la primăria Drobeta Turnu-Severin, după ce doi angajați ai Biroului de Cadatru au fost confirmați ca având virusul Covid19. Toți angajații direcției au fost trimiși în izolare, iar activitatea este blocată timp de două săptămâni.

Criminalul Ion Turnagiu se află, în continuare, internat la Spitalul Județean Turnu-Severin, iar șansele să supraviețuiască sunt minime. Acesta încercat, în arestul preventiv al IPJ, să își pună capăt zilelor, prin spînzurare, folosind tricolul pe care îl purta.

Scris de
Adriana Draghici
acum 9 luni 3 săptămâni

Breaking news: criminalul de la Darvari a incercat sa se sinucida, in arestul IPJ Mehedinti, acolo unde se afla in arest preventiv. Acesta a incercat sa se spanzure. In aceste momente, a fost transportat la spital. Din primele informatii, se pare ca Turnagiu a folosit tricoul pe care il purta, in incercarea de a-si lua viata.

Călăuză sârbă a fost reținută 24 de ore, fiind cercetată pentru omor din culpă.