Vocea publicului

De aproximativ două luni jumătate se lucrează la rebilitarea bulevardului Dunării, din municipiu, însă lucrările nu sunt în grafic, după cum spun autoritățile.

Gradele din termometre cresc de la o zi la alta, în Drobeta Turnu-Severin. Astfel, apare problema mirosului înțepător, provenit de la pubelele de gunoi.

Au dat o spargere la un magazin din Severin, pe timpul stării de urgență, însă au fost descoperiți de oamenii legii.

Cu toții știm că un spațiu verde înseamnă oxigen și aer curat. Tocmai de aceea, administrația locală din Drobeta Turnu-Severin propune un proiect pentru împădurirea zonelor, în care acest demers este posibil.

Scris de
Carmen Raceanu
acum 1 lună 2 săptămâni

Începând de astăzi, 19 iunie, principalele râuri din județul Mehedinți, dar și afluenții acestora, se află sub incidența avertizărilor hidrologice Cod Galben și Cod Portocaliu, valabile până luni, la ora 24.00, respectiv ora 16.00.

Administrația locală Drobeta Turnu-Severin anunță că, până în data de 13 iunie, va efectua acțiuni de combatere a dăunătorilor: insecte de disconfort, omizi defoliatoare, gândaci, purici.

Ștrandul balnear din Schela este pregătit pentru deschidere. Zilele acestea, se execută lucrări de curățarea plajelor și a vegetației, se înlocuiesc materialul lemnos deteriorat și obiectele metalice uzate, se vopsește mobilierul urban și se igienizează suprafețele de contact.

Măsurile de relaxare își spun cuvântul. În această dimineață, mormane de hârtii au fost găsite în parcul de la intersecția străzilor Anghel Saligny-Alion. Mizeria a fost împrăștiată pe timpul nopții.