Social

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână 4 zile

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți anunță că a început campania de imunizare a personalului propriu, împotriva Covid-19.

Direcția de Sănătate Publică transmite că, în urma administrării primelor doze de vaccin, în Mehedinți, nu au fost înregistrate reacții adverse.

Luni, ajung primele doze de vaccin anti-Covid, în județul nostru. Este vorba dezpre 975 de doze, care vor fi repartizate Spitalului Județean.

Sărbătorile vor fi altfel pentru două familii din comuna mehedințeană Vlădaia, acolo unde jandarmii mehedințeni au fost ajutoarele lui Moș Crăciun. Cadrele MAI le-au dus celor mici pachete alimentare, îmbrăcăminte și jucării.

Firmele își restrâng, pe rând, pe bandă rulantă, activitatea și sute de oameni rămân fără locuri de muncă: aceasta este situația tragică din Drobeta Turnu-Severin.

Liniștea cartierului Schela a fost zguduită de un incident nedorit: un incendiu izbucnit la o butelie de voiaj. Pompierii au fost solicitați să intervină, atât pentru lichidarea incendiului, cât și pentru a fi acordate îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD.

Solicitare fermă, venită din partea parlamentarilor Partidului Mișcarea Populară! PMP cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, pentru dezbaterea în plen, a legii privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor şi primarilor.

O tânără de 36 de ani, din Severin, care se pregătea să devină mamă, se află în stare critică, la o unitate sanitară din Timișoara.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 luni 1 săptămână

După o lună de la internarea în spital, preotul Adrian Căpitănescu s-a stins, pe patul de spital. A fost o lupta grea pentru viață, cu un virus crunt: Covid-19, o luptă pe care a pierdut-o, însă, noaptea trecută. Preotul Căpitănesu va merge, de acum, la ceruri, lăsând în urma sa familia îndurerată și o comunitate care îl iubea și aprecia.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 2 săptămâni

Bogdan-Cezar Alexandru, consilier local în cadrul Consiliului Local Baia de Aramă, lansează un apel umanitar.