Focus

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 zile 18 ore

Caravana Drepturilor Sociale CNS Cartel ALFA, văzând faptul că actualul Guvern al României tratează cu dispreț problemele lucrătorilor, deși i s-a atras atenția despre derapajele de la normala viață socială cu ocazia protestului de la sfârșitul anului, declanșează acțiuni de protest, în perioada 14.01.2021 - 24.02.2021!

Scris de
Adriana Draghici
acum 4 zile 23 de ore

Întregul Severin a rămas fără căldură, astăzi, din cauza unei avarii majore a unui transformator de la termocentrala Halânga. În acest moment, se lucrează pentru remedierea situației, pentru a putea fi reluată furnizarea agentului termic către populație.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână

Un deținut de 42 de ani (originar din comuna Livezile) a fost găsit spânzurat în baia penitenciarului Drobeta Turnu-Severin.

Astăzi, au ajuns, în județul nostru, primele 975 de doze de vaccin anti-Covid, care au fost repartizate Spitalului Județean. Primii medici s-au vaccinat, deja, și îți pun toate speranțele în acest vaccin. Până la această oră, nu au apărut reacții adverse, la personalul deja vaccinat. 

Dramă în ultima zi de Crăciun! Profesorul severinean Alexandru Raicu a pierdut lupta pentru viată, după o lungă agonie, pe patul de spital.

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 lună 2 săptămâni

Profesorul Eugen Măicăneanu s-a stins din viață, la 70 de ani. Ultimii ani i-a petrecut în sânul familiei Galaxy Tv, acolo unde modera emisiunea „Tribuna Societății Civile”. Toți cei, care l-au cunoscut, și-l amintesc ca pe un om blând, bun și care nu ezita să ofere o mână de ajutor în orice situație.

Sub costumele de protecţie, din care li se mai văd doar ochii, doctorii sunt copleşiţi. La Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, a fost, astăzi, un singur medic pe tură. Același medic trebuie să se împartă între urgențe medicale, care nu sunt deloc puține la număr, la pacienții infectați cu Covid și la însoțirea pacienților în alte județe.

Explozie de lumină și culoare! S-a dat startul sărbătorilor de iarnă, după ce autoritățile locale au pornit, în această seară, iluminatul festiv. Dacă în alți ani, evenimentul era unul cu fast, acum, ca urmare a măsurilor impuse de pandemie, acțiunea a fost organizată în cadru restrâns.

PMP  va susține, în viitorul Parlament, modernizarea curiculei școlare, astfel încât accentul să fie mutat de pe cantitate pe calitate în pregătirea copiilor.