Focus

Scris de
Adriana Draghici
acum 4 zile 19 ore

De astăzi, 20 mai, ora 13:00, până mâine, 21 mai, ora 06:00, Mehedințiul se află sub cod portocaliu de vreme rea, fiind vizate ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată.

Scris de
Andreea Popescu
acum 5 zile 19 ore

Mehedințiul se va afla, în intervalul 20 mai, ora 08:00 – 21 mai, ora 18:00, sub cod galben de ploi.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL, a dispus prin Ordin al Prefectului, la începutul lunii februarie, constituirea unei comisii de verificare a activității de salubrizare pe raza județului Mehedinți, având în componență reprezentanți ai Instituției Prefectului-județul Mehedinți, Gărzii Naționale de Mediu-Serviciul Comisariatului Județean Mehedinți

Legea adoptată de Parlament, privind starea de alertă în România impusă de pandemia de coronavirus, intră în vigoare de astăzi. Odată cu aceasta, se pot aplica și amenzi celor care nu respectă restricțiile impuse.

Odată cu instituirea stării de alertă, din data de 15 mai vom avea voie să părăsim localitatea/zona metropolitană doar pentru câteva motive și va trebui să completăm declarația pe propria răspundere.

Expert Forum a solicitat Inspectoratelor Judetene de Politie si Politiei Romane date despre cuantumul si numarul de sanctiuni contraventionale aplicate, a realizat un studiu comparativ, dar are si mai multe concluzii pentru autoritati.