Focus

Un tânăr șofer din județul Caraș-Severin a fost depistat de polițiștii din Drobeta Turnu-Severin, conducând după ce a consumat cocaină. Șoferului i s-au recoltat probe de sânge, la Spitalul CFR.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână

Este doliu în peisajul politic al județului. Fostul senator Ion Sârbulesu s-a stins din viață,la vârsta de 70 de ani. Sârbulescu a fost primul președinte ales al Consiliului Județean FSN Mehedinți.

Ministerul Afacerilor Interne a puicat modelul declarației pe proprie răspundere  referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 20.00 - 05.00, în localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori și mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică și pe întreaga durat

Încă o comună din Mehedinți intră în carantină. Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Mehedinți şi avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinți a adoptat, vineri, în şedinţă extraordinară, Hotărârea CJSU nr.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 săptămâni 4 zile

Municipiul Drobeta Turnu Severin intră în scenariul roşu, de duminică, 21 martie 2021, pentru 14 zile. Decizia a fost luată astăzi, 20 martie a.c.,  de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinți, după ce incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 este de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Polițiștii Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți au prins în flagrant o persoană, care încerca să ofere mită unui polițist, care își desfășoară activitatea în cadrul formațiunii rutiere din municipiul Orșova. 

În timp ce majoritatea posturilor de poliție din țară din zona rurală se confruntă cu probleme grave: fără apă curentă, cu toaletele în curte sau cu tavanele şi acoperişurile care stau să cadă, sediul central al MAI va fi modernizat, iar aici, vor fi investiţi nu mai puţin de 70 de milioane de euro.

 

Dacă până acum, românii, care voiau să iasă din casă după ora 23:00, aveau nevoie de o declaraţie pe propria răspundere, acest lucru se va schimba. Autoritățile anunță că ora până la care vom putea ieși din case, fără declarație, va fi 22.00, deci o limitare cu încă o oră față de restricția actuală.