Focus

Este focar de Covid la Serviciul Județean de Ambulanță. Aici, situația se complică de la zi la zi. Astăzi, erau confirmați cu noul Coronavirus 12 angajați ai unității. Este vorba despre 5 ambulanțieri, 6 asistenți și un medic. Între timp, directorul medical și-a dat demisia.

Trei cafenele au fost amendate de oamenii legii, pentru nerespectarea programului, totodată, fiind întrerupte o logodnă de pe raza orașului Strehaia și un botez, de pe raza comunei Șimian.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână 1 zi

Este nemulțumire printre mehedințeni. În Mehedinți, a fost repartizată, către Direcția de Sănătate Publică, prima tranșă de vaccin, însă este insuficientă. A doua tranșă va ajunge, cel mai probabil, către finalul acestei săptămâni.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână 2 zile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți s-a întrunit în ședință, unde au fost reanalizate particularitățile locale privind organizarea activității instituțiilor de învățământ, în funcție de situația epidemiologică actuală.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână 6 zile

Echipament de ultimă generație pentru Poliția Mehedinți! Polițiștii mehedințeni au primit 102 de camere portabile. Noile dispozitive sunt funcționale și au rolul de a crește calitatea serviciului polițienesc.

Jandarmii au depistat un bărbat infectat cu virusul SARS-Cov-2, după ce a părăsit spitalul unde se afla internat.

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia contrabandei cu ţigări de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, în cooperare cu lucrători din cadrul I.J.J Mehedinţi cu sprijinul S.O.S Mehedinţi, trei cetățeni români sunt cercetații sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

A fost circ total la sediul IPJ Mehedinți, dar și la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin. Bercea Mondial a fost încarcerat la Penitenciarul Severin, în această după-amiază, alături de un nepot de al său. Familia acestuia a făcut un scandal-monstru, în fața celor două instituții.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 săptămâni 1 zi

Mehedințiul se află, până astăzi, 06 octombrie, ora 18:00, sub avertizare cod galben de vreme rea. Sunt vizate următoarele fenomene: instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate de apă.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 săptămâni 2 zile

Misiuni, în siguranță! De asta vor avea parte polițiștii mehedințeni, după ce, în dotarea IPJ, au ajuns 13 autospeciale noi. Autoturismele vor fi repartizate către structurile în care era necesară schimbarea parcului auto.