Administratie

Este început de an, iar autoritățile din Drobeta Turnu-Severin anunță că au plafonat prețul pentru parcările de pe raza municipiului, atât în ceea ce privește parcarea rezidențială, cât și în privința parcării cu ora.

În Mehedinți, angajații DGASPC nu au primit salariile pentru lunile septembrie și octombrie, iar contribuțiile sociale nu au fost plătite către stat. Totul: deoarece Guvernul nu a alocat fondurile pentru aceste cheltuieli ale administrațiilor județene deși are obligația, prin lege, de a trimite sumele în teritoriu.

S-a realizat recepția lucrărilor de modernizare a DJ 671A,  în lungime de 12 kilometri, între localitățile Crăguiești - Ilovăț - Șovarna - Bala.

Consiliul Județean Mehedinți funcționează, de astăzi, în formulă completă. Totul: după ce ultimii cinci consilieri județeni au depus jurământul. Printre ei se află și fostul jurnalist Georgiana Coca, care a obținut mandatul candidând din partea Pro România Mehedinți.

Se lucrează de zor la reabilitarea zonei Walter Mărăcineanu. Această stradă și arterele adiacente sunt prinse într-un amplu proces de modernizare, lucrările fiind avansate.

Este revoltă printre producătorii și comercianții, care își desfășoară activitatea și își vând produsele în piețele din Drobeta Turnu-Severin. Piețele, care funcționează în spații închise, vor fi închise începând de luni, 9 noiembrie. De asemenea, târgurile și piețele mixte sunt interzise.

Sunt vești bune din domeniul sanitar, în județul Mehedinți. Astăzi, au început lucrările la ambulatoriul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin.

Au fost momente solemne, astăzi, în Drobeta Turnu-Severin. Primarul severinean Marius Screciu a fost învestit, pentru cel de-al doilea mandat, la cârma primăriei,

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 luni 3 săptămâni

Un nou început pentru Baia de Aramă! Astăzi, a fost învestit, pe funcția de primar al micului oraș de munte, Ionuț Tudorescu, cel care a câștigat mandatul în data de 27 septembrie.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni 1 săptămână

Au început pregătirile pentru sezonul rece. Autoritățile din Severin au demarat procedurile pentru ca, la scăderea temperaturilor, severinenii să beneficieze de agent termic. Astfel, începând de astăzi și până pe 9 octombrie, se va încărca instalația de agent secundar, pentru a fi descoperite eventualele defecțiuni.