Administratie

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 zi 10 ore

Adminsitrația locală din Drobeta Turnu-Severin continuă acțiunile de dezinfecție a spațiilor publice din oraș. Printre acestea, se regăsesc și piețele, acolo unde există, zi de zi, aflux în ceea ce privește circulația cetățenilor.

Scris de
Andreea Popescu
acum 1 zi 10 ore

Modernizarea cartierului Walter Mărăcineanu este în plină desfășurare. Cetățenii din zonă au așteptat, ani de zile, ca lucrările să înceapă și în cartierul lor, iar acum zona de dezvoltă din punct de vedere al utilităților.

Sunt vești îmbucurătoare pentru tinerii din cartierul severinean Schela. Un nou proiect prin care municipalitatea accesează fonduri europene a fost avizat, în cadrul ședinței de consiliu municiapl de astăzi, când s-a aprobat și cota de co-finanțare pentru construirea unei săli de sport la Școala generală nr.

Municipalitatea anunță că, în curând, severinenii vor avea piste de biciclete. Proiectul va fi realizat pe fonduri europene.

Municipalitatea a finalizat lucrările de modernizare a unei noi parcări. Este vorba despre 25 de locuri de parcare, care vor fi date în folosință la sfârșitul acestei săptămâni.

Un nou proiect inițiat de consilierii din Severin, menit să asigure transparența în administrașia locală!

Sunt ultimele lucrări în zona Dumitru Gheață. Aici, municipalitatea a asfaltat întreaga zonă, a înființat noi parcări, un loc de joacă modern pentru copii și, în scurt timp, se vor planta și pomi, pentru a conferi un aer proaspăt. De altfel, s-a realizat și racordul la rețeaua de gaze naturale.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 săptămâni

Sunt vești bune pentru cei care obișnuiesc să meargă la ștrandul municipal. De mâine, se deschide și ștrandul cel mare de la Schela.

Municipalitatea a demarat ample lucrări de reabilitare și modernizare a Grădiniței Nr. 3. Odată cu reabilitarea, se va rezolva și problema încălzirii unității de învățânt.