Din judet

Guvernul României a aprobat alocarea unei sume pentru mai multe unităţi administrativ-teritoriale din Mehedinți, afectate de calamităţi naturale. În Mehedinți a fost alocată suma de 3.812.000 lei, valoare rezultată în urma evaluării comisiilor de specialitate pe domenii numite prin Ordin al Prefectului.

Un tânăr mehedințean a reușit să comită un furt mai puțin obișnuit: a sustras 100 de porumbei de la un consătean. Însă, fericirea tânărului nu a ținut mult, pentru că păgubitul a reclamat la poliție dispariția porumbeilor. Zis și făcut!

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Strehaia au depistat, în trafic, un autocamion care tracta o semiremorcă, iar în urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire marfă pentru o cantitate de cărbune.

Imagini incredibile într-un club din Dubova! Noaptea trecută, a fost organizată o petrecere cu zeci de invitați, care nu au respectat regulile de distanțare socială, în contextul pandemiei de coronavirus. Într-un spațiu destul de mic sunt înghesuiți zeci de petrecăreți, ce asistă la un concert al cântărețului Grasu XXL.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 săptămâni 1 zi

În această dimineață, un mehedințean s-a stins din viață, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri. În ciuda intervenției prompte a salvatorilor, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții bărbatului. Se pare că ar fi vorba despre un suicid, căci, lângă fântână, au fost găsite hainele bârbatului.

În acest final de săptămână, în mod normal, era programat singurul spectacol de acrobație aeriană din județul Mehedinți: „Drobeta Fly In”. Ca urmare a măsurilor impuse de autorități, evenimentul va fi amânat.

Începând de astăzi, 23 iunie, ora 10.00, pentru județul Mehedinți, a intrat în vigoare o avertizare meteorologică cod portocaliu, ce vizează instabilitate atmosferică accentuată, valabilă până la noapte, la ora 02.00.

Sunt căutări intense pe Dunăre, în apropiere de localitatea mehedințeană Cozia, acolo unde există suspiciunea că un bărbat s-ar fi înecat în apele fluiviului. Din primele informații, se pare că acesta ar fi încercat să îș pună capăt zilelor. La fața locului, au fost găsite hainele bărbatului și bicicleta.