Din judet

S-a dat alarma, după ce doi bărbați au furat o sumă importantă din casa unei bătrâne. Pentru prinderea celor doi, oamenii legii au tras 6 focuri de armă, iar unul dintre făptași a încercat să fugă, la vederea polițiștilor.

Ninge ca în povești în nordul Mehedințiului. Locuitorii, dar și șoferii, care tranzitează zona, se bucură de prima zăpadă din acest sezon, în zona de munte a județului. În satul Godeanu, aparținător comunei Obârșia Cloșani, stratul de zăpadă a atins 10 centimetri.

Multe dintre proiectele atrase prin PNDL 2 se concretizează în această perioadă în județul Mehedinți.

Se lucrează intens la reabilitarea clădirii Spitalului Vânju Mare. În acest moment, lucrările se află într-un stadiu avansat, constructorul dând asigurări că investiția va fi finalizată la termen. Lucrarea este derulată de Consiliul Județean Mehedinți.

Începând de marți,17.11.2020, ora 12.00, pentru localitatea Braniștea a fost instituită carantina zonală pentru o perioadă de 14 zile, în urma emiterii Ordinului şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat dr.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 săptămână

De astăzi, a fost instituită carantinarea comunei Braniștea, acolo unde rata de infectare a ajuns la valoarea de 8,79 la mia de locuitori.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână 2 zile

Plutonierul adjutant șef Oțet Costel Florinel din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare a pășit într-o nouă etapă a vieții - pensionarea, după ce timp de 26 de ani a ales să fie în slujba semenilor.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână 3 zile

Garda de Mediu Mehedinți a intervenit în problema apărută în municipiul Orșova. Munții de deșeuri, cu un miros înțepător, zăceau de mai bine de o lună de zile, lângă țarcurile de gunoi.