Politica

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 2 săptămâni

Mâine, se încheie campania electorală pentru alegerile parlamentare, care vor avea loc în data de 6 decembrie.

Peste doar două zile, românii sunt așteptați la vot. Senatorul social-democrat Liviu Mazilu îndeamnă la vot, pentru a răsturna guvernul liberal.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 2 săptămâni

În Mehedinți, echipa Partidului Social Democrat a pus în aplicare proiecte pentru toți cetățenii județului. Tocmai de aceea, social-democrații consideră că este momentul ca guvernarea condusă de liberali să înceteze, după alegerile parlamentare.

Ne apropiem, cu pași repezi, de o criză economică, iar guvernul anunță concedieri, într-un context economic și social extrem de delicat. Premierul Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema reducerii veniturilor românilor, oficialul guvernamental reafirmând intenţia Guvernului de a majora salarii şi pensii, dar corelat cu situaţia economică.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Educația copiilor și a tinerilor este o misiune la care trebuie să participe cu eforturi susținute nu doar familia și societatea, ci mai ales școala!

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Premierul Ludovic Orban a anunţat, recent, că Guvernul a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu Legea, care prevede ca pieţele să fie redeschise. În opinia deputatului PMP Ion Cupă, candidat pentru un nou mandat de deputat, gestul reprezintă o eroare a Guvernului. Cupă aduce argumente concrete potrivit cărora piețele ar trebui deschise de urgență.

Sunt vești excelente pentru iubitorii de natație din județul nostru. Proiectul, ce prevede reabilitarea bazinului de înot din Drobeta Turnu-Severin, a intrat în linie dreaptă. Autoritățile au predat amplasamentul bazinulului, către constructor, pentru demararea investiției propriu-zise.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Membrii și simpatizanții Partidului Mișcarea Populară din Mehedinți, împreună cu candidații pentru Parlamentul României, au sărbătorit Ziua Națională într-un mod inedit.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Echipa de campanie a PMP Mehedinți și candidații Ion Cupă și Florin Gagea au discutat, duminică, cu cetățenii din Baia de Aramă și au pledat pentru respectarea credinței creștin ortodoxe a românilor, considerarea Bisericii ca partener al statului, în această perioadă de criză, precum și pentru redeschiderea școlilor în co

O nouă zi de campanie pentru PSD Mehedinți! Candidații social-democrați au fost bine primiți în localitățile în care au mers, iar oamenii se declară, deja, sătui de guvernarea liberală. În Baia de Aramă, spre exemplu, localnicii își doresc sprijin de la Guvern, nu vorbe goale.