Când se vor finaliza lucrările la Bulevardul Dunării? Investiția este în întârziere.

Scris de
Carmen Raceanu
05/08/20 - 10:08

De aproximativ două luni jumătate se lucrează la rebilitarea bulevardului Dunării, din municipiu, însă lucrările nu sunt în grafic, după cum spun autoritățile.

Image
Image

„Sunt nemulțumit de stadiul în care se află lucrările de modernizare la Bulevardul Dunării, din apropierea Cetății Medievale și am solicitat constructorului să urgenteze finalizarea investiției, până la 15 august. Nu pot permite, ca această arteră importantă pentru accesul către zona portuară și gară să fie închisă, de mai bine de două luni și jumătate, iar severinenii să mai aștepte alte săptămâni redeschiderea traficului. Din punctul meu de vedere, lucrările sunt întârziate cu cel puțin două săptămâni, astfel că voi verifica acest șantier mai des, până când zona va fi complet reabilitată. Lucrările, pe acest tronson, includ asfaltarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și canalizare pluvială.”, spune edilul severinean Marius Screciu.

Image

În toată perioada reabilitării bulevardului, circulația către port și gară a fost blocată în zona intratră în reabilitare.

Image