Echipamente de intervenție pentru pompierii mehedințeni!

Scris de
Actual Mehedinti
25/11/22 - 04:11

Consiliul Județean Mehedinți a achiziționat echipamente constând în mijloace de intervenție, care să sprijine activitatea pompierilor mehedințeni.

Image

"În cadrul ședințelor ATOP, conduse de președintele Doru Dumitrescu, am stabilit să sprijinim cu ce putem activitatea polițiștilor și a pompierilor, astfel încât să aibă mijloace moderne, cu care să își exercite atribuțiile în cele mai bune condiții. Pentru pompieri, au fost achiziționați 33 saci portabili cu apa - 20 l, pentru incendii de pădure, fiecare având pistol de stropire din inox, 8 bucăți polizor, hamuri și cordeline, în funcție de solicitările primite. Achizițiile au fost predate în prezența inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență <<Drobeta>> al județului Mehedinți, colonel Florentin Dragomir. Cu această ocazie, îi felicit pe pompierii mehedințeni pentru munca pe care o desfășoară și le transmit mult succes în misiunile viitoare!", transmite președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Image

De curând, și polițiștii de frontieră mehedințeni au primit  dotări noi, atunci când Consiliul Județean Mehedinți a achiziționat echipamente constând în două camere termoviziune, care să sprijine activitatea polițiștilor de frontieră în supravegherea graniței.

Image